VIDEO: Schumacher a castigat cursa de karting din Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.11.2009
Automarket va prezinta inregistrarile integrale ale celor doua curse de karting gazduite in acest weekend in Brazilia sub patronajul lui Felipe Massa.

Weekendul care tocmai s-a incheiat a gazduit cursa traditionala de karting de final de an organizata de Felipe Massa in Brazilia. Desfasurata pe parcursul a doua zile de competitie, evenimentul a marcat revenirea pe circuit a lui Massa dupa accidentul suferit in Marele Premiu al Ungariei din luna iulie.

Cursa de sambata a fost castigata Michael Schumacher, care s-a impus dupa ce a plecat de pe locul 6 al grilei de start, profitand si de duelul dintre Vitor Meira si Vitantonio Liuzzi din a doua parte a cursei.

Locul 2 a fost acontat de Liuzzi, insa Massa a tinut capul de afis al zilei dupa ce a terminat pe locul 3 in ciuda faptului ca a plecat doar de pe locul 11. Un alt fost pilot al Scuderiei Ferrari, Rubens Barrichello, a incheiat cursa de sambata pe locul 6.

Iata si cursa integrala de sambata in format video:

CURSA DE SAMBATA - PARTEA 1

CURSA DE SAMBATA - PARTEA 2

CURSA DE SAMBATA - PARTEA 3

Cursa de duminica a fost castigata de Felipe Massa, care a trecut linia de sosire in fata lui Schumacher.

Desi germanul l-a ajuns din urma pe brazilian in ultimele doua tururi ale cursei, septuplul campion mondial a evitat sa il atace pe fostul sau coechipier in lupta pentru primul loc. Vitor Meira a ocupat locul 3, in timp ce Rubens Barrichello a terminat pe 4.

Iata si cursa integrala de duminica in format video:

CURSA DE DUMINICA - PARTEA 1

CURSA DE DUMINICA - PARTEA 2

CURSA DE DUMINICA - PARTEA 3

In clasamentul general, Schumacher a ocupat prima pozitie, izbutind astfel a doua victorie in aceasta competitie in ultimii trei ani. Locul 2 a fost ocupat de Massa, urmat de Meira, Liuzzi si Barrichello.

Foto: Miguel Costa Jr/VIPCOMM

Via | Reuters

Comentarii (3)

  • Super tare :)))
    A fost chiar mai intersanta cursa decat unele din fostul calendar competitional F1, la care se adauga si bucuria de a-l vedea pe Schumi din nou pilotand (chiar si numai un cart)














    0 0
  • NeoGalaxy
    @Curse
    Mai tare este filmuletul de aici: http://www.youtube.com/watch?v=GOlhox9VznQ&feature=player_embedded
    0 0
  • @ filmulet
    :))))))) ms de recomandare Neo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru