Villeneuve speră să revină în Formula 1 în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Jacques Villeneuve şi-a reafirmat dorinţa de a reveni în Formula 1 anul viitor, deşi admite că nu a demarat negocierile cu nicio echipă.

Jacques Villeneuve a fost foarte aproape de a reveni în Formula 1 în acest sezon după ce a semnat un contract cu Stefan GP, însă în cele din urmă echipa din Serbia nu a primit acceptul FIA de a înlocui USF1 pe grila de start.

Fostul campion mondial a afirmat din nou că speră să concureze în Marele Circ anul viitor, însă a admis că până în prezent nu poartă negocieri cu nicio echipă, întrucât este prea devreme pentru acest lucru.

"Lucrez la asta mai mult ca niciodată şi din acest motiv mi-am amânat participarea în NASCAR (n.r - campionatul nord-american de turisme). Până acum nu există nimic concret, pentru că este prea devreme. Există câteva contacte pozitive. Dacă proiectul Stefan GP ar fi funcţionat, aş fi pilotat în F1 în acest sezon", a declarat canadianul.

Echipele de top din Formula 1 şi-au conturat în mare măsură liniile de piloţi pentru anul viitor, astfel ca singura oportunitate a lui Villeneuve va fi reprezentată de o echipă de nivel mediu.

Canadianul nu pare însă deranjat de această perspectivă, în special pentru că vrea să revină în competiţie pentru o perioadă mai lungă.

"Am un plan pe termen lung. Cel mai important lucru este să ajung acolo, iar apoi mă pot orienta şi pot găsi locul potrivit", a mai precizat el.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru