Webber sugerează că a fost ofertat de Lotus şi Ferrari pentru 2014

de Daniel Popescu
Luni, 09.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber a lăsat să se înţeleagă că Lotus şi Ferrari s-au arătat interesate de serviciile sale pentru sezonul 2014 al Formulei 1.

Echipe precum Lotus şi Ferrari erau pe radar, ca să zic aşa.

Mark Webber
Pilot Red Bull
Mark Webber a anunţat la sfârşitul lunii iunie că părăseşte Formula 1 pentru a se alătura programului Porsche din Campionatul Mondial de Anduranţă, după ce a luat decizia de a nu continua alături de Red Bull Racing.

Pilotul australian a sugerat însă că, înainte să ia hotărârea finală în privinţa carierei, a fost ofertat inclusiv de Lotus şi Ferrari.

"Echipe precum Lotus şi Ferrari erau pe radar, ca să zic aşa. Chiar şi Red Bull într-o anumită măsură, după ce nu au reuşit să-l aducă pe Kimi Raikkonen", a declarat el pentru postul britanic de televiziune BT Sport.

Viitorul este reprezentat de Vettel, vor să-l păstreze fericit cât mai mult timp posibil.

Mark Webber
Pilot Red Bull
Ferrari i-a mai făcut o ofertă lui Webber şi pentru sezonul 2013, însă pilotul a decis la vremea respectivă să-şi prelungească acordul cu Red Bull Racing pentru încă un sezon.
Deşi până în prezent a refuzat să vorbească deschis despre motivele pentru care a părăsit echipa, australianul a admis acum că favorizarea lui Sebastian vettel în cadrul echipei a jucat un rol important.

"Viitorul este reprezentat de Vettel, vor să-l păstreze fericit cât mai mult timp posibil, iar astfel de elemente apar în vizor şi te gândeşti că lucrurile nu sunt aşa cum le-ai dori. Aşa că am luat decizia", a adăugat el.

La sfârşitul lunii noiembrie, Webber a publicat pe site-ul personal o serie de dezvăluiri cu privire la relaţia dificilă pe care a avut-o cu Vettel, însă informaţiile au fost ulterior şterse.

Via Motorsport

Comentarii (3)

  • ce sa caute asta la ferrari..
    5 23
  • Sar ce avea Webber la Ferrari? era un pilot de top capabil sa aduca multe puncte in clasament. Lua el si mai multe puncte la Rb daca nu ii faceau japitele probleme.
    4 3
  • Sunt multi care inca nu inteleg ca problema lui Webber cea mai mare a fost inaltimea si greutatea lui (+11kg fatade Vettel) de unde si multe diferente intre monoposturile celor 2! (Plus ca nu isi seta de multe x batmobilul asa cum ar fi trebuit)
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru