Williams: "Cel mai important sezon din ultimii 10 ani"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.03.2009
Frank Williams considera ca sezonul 2009 poate fi cel mai important din ultimul deceniu pentru Williams, viziune impartasita si de Nico Rosberg si Kazuki Nakajima.

Sezonul 2009 marcheaza aparitia unui regulament tehnic fundamental schimbat fata de anul trecut, fapt ce il determina pe Frank Williams, seful echipei Williams, sa spere intr-un an cat mai bun pentru team-ul pe care il conduce.

"Acesta ar putea fi cel mai important sezon din ultimul deceniu. Schimbarea de reguli ofera echipei Williams sansa de a se reabilita. Este imposbil de spus unde vom fi la Melbourne, dar sunt optimist ca vom face un pas inainte in privinta performantei in acest an. Ar fi un mare pas inainte sa fim aproape de primele 3 echipe", a declarat Williams.

Una dintre dintre tehnologiile care isi va face pentru prima oara aparitia in 2009 este sistemul KERS, insa Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams, a dezvaluit ca team-ul nu a luat inca o decizie finala in privinta utilizarii acestuia in cursa de la Melbourne.

"KERS este o tehnologie fantastica pentru Formula 1. Chiar daca este posibil sa nu il utilizam in prima cursa, este genul de tehnologie pe care Formula 1 trebuie sa o imbratiseze.

Actualul sistem KERS aduce un beneficiu de 0.3 secunde pe tur, dar intervalul de timp va creste pe masura ce FIA va mari puterea si energia disponibile in sezoanele urmatoare. Chiar daca este o provocare uriasa acum, cand ne vom uita inapoi la acesti ani vom spune ca a fost un lucru bun".

Via | Crash.net

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru