YouTube si BestBuy vor sa sponsorizeze USF1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.08.2009
Echipa americana USF1 este in negocieri cu YouTube si BestBuy pentru semnarea unor contracte de sponsorizare in perspectiva sezonului 2010.

Criza economica globala a afectat puternic sectorul publicitatii din Formula 1, mai multe companii majore anuntandu-si retragerea din Marele Circ in urmatorii ani.

Cu toate acestea, noua echipa USF1 Team, care va debuta in competitie in 2010, are toate sansele sa se bucure de resursele financiare provenite de la doua companii celebre de peste Ocean.

Astfel, Chad Hurley, cofondatorul companiei YouTube, s-a intalnit in aceasta saptamana cu oficialii USF1 pentru a pune la punct ultimele detalii in privinta contractului de sponsorizare. YouTube este cel mai cunoscut canal de video sharing din lume si se afla in proprietatea gigantului IT Google.

BestBuy este o alta companie americana care isi doreste un contract de sponsorizare cu USF1. Motivul este legat de intentia BestBuy de a intra pe piata europeana, iar Formula 1 este unul dintre cele mai prolifice canale de marketing din lume, transmisiunile acesteia fiind disponibile in toate colturile lumii.

Via | F1Fanatic

Taguri: USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru