Citroen Aventure Concept prezintă o versiune ipotetică a lui C4 Aircross dedicată off-road-ului

de Sebastian Toma
Marti, 18.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a prezentat primele imagini ale lui Aventure Concept, o versiune de offroad a noului C4 Aircross. După cum arată, conceptul promite capacităţi off-road deosebite.

Citroen vine la Salonul Auto de la Geneva cu un concept bazat pe C4 Aircross, numit Aventure Concept. Denumirea completă a acestuia este C4 Cactus Aventure şi reprezintă o ipoteză off-road a lui C4 Aircross, modelul de serie care a preluat aproape toate elementele de design de la conceptul prezentat anul trecut. Dacă francezii vor proceda la fel şi cu acest concept, Citroen va avea un off-roader cu potenţial în 2015.

Citroen C4 Cactus - primele imagini ale noului crossover compact franţuzesc

Noul concept de la Citroen are tot ce-i trebuie pentru off-road. Nu ştim dacă există şi un reductor în dotare, dar sperăm să vedem o versiune de serie dotată cu toate accesoriile din imagine.

Urmareste Automarket
În comparaţie cu un C4 Aircross, conceptul are un set de anvelope BF Goodrich T/A pentru noroi şi teren accidentat, bullbar-uri faţă şi spate, o suspensie cu o gardă la sol mărită, ornamente pentru bosajele aripilor şi un suport exterior de bagaje, montat pe plafon.
În plus, modelul se mândreşte cu o vopsea specială, care îmbină trei culori pentru a realiza un look agresiv.

Aşa arăta vechiul Citroen C4 Aircross. Modelul împărţea platforma cu Mitsubishi ASX.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru