Salonul Auto Geneva 2014

Vineri, 07 Martie 2014 | GENEVA 2014

Dunlop a prezentat conceptul unei anvelope cu microchip integrat

Goodyear-Dunlop a prezentat la Salonul Auto de la Geneva conceptul unei anvelope echipată cu un microchip integrat, capabil să transmită informaţii către vehiculul cu care este echipată.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Două premiere din partea englezilor de la MINI

Mini a venit cu câteva noutăţi la Salonul Auto de la Geneva, sub forma noii generaţii a hatchback-ului în toate versiunile de motorizare ale acestuia, alături de conceptul care prefigurează viitorul Clubman.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Noutăţile din Coreea de Sud vin de la Kia, Hyundai şi SsangYong

Industria auto din Coreea de Sud a fost reprezentată la Geneva de trei nume care au deja rezonanţă în România: Hyundai, Kia şi SsangYong. Premierele lor mondiale sunt reprezentate de un vehicul electric de serie şi de două concepte futuriste.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan Juke Nismo RS: crossoverul de clasă mică se mândreşte cu 218 CP

Odată cu facelift-ul lui Juke, Nissan a prezentat şi versiunea actualizată a lui Juke Nismo RS. Aceasta vine cu mai mulţi cai putere, manevrabilitate perfecţionată şi sistem de frânare sport.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Primele imagini scăpate pe net: Audi TT, Jeep Renegade, Toyota Aygo

Primele imagini ale noilor Audi TT, Toyota Aygo şi Jeep Renegade au fost publicate pe internet înaintea prezentării oficiale.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen CrossPolo, Polo GT şi Polo BlueMotion au primit un facelift

Volkswagen a restilizat şi ceilalţi membri ai gamei Polo. Aceştia vor debuta, odată cu hatchback-ul pe care sunt bazaţi, la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 25 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Bentley Continental GT Speed: 625 CP pentru cel mai rapid model al mărcii

Bentley va aduce la Salonul Auto de la Geneva o nouă versiune de putere a lui Continental GT Speed, alături de motorizarea V8 4.0 twin-turbo a lui Flying Spur.
Marti, 18 Februarie 2014 | Concepte

Citroen Aventure Concept prezintă o versiune ipotetică a lui C4 Aircross dedicată off-road-ului

Citroen a prezentat primele imagini ale lui Aventure Concept, o versiune de offroad a noului C4 Aircross. După cum arată, conceptul promite capacităţi off-road deosebite.
Sambata, 28 Decembrie 2013 | Modele noi

Qoros vine la Geneva cu un nou model de serie

Chinezii de la Qoros vor veni la Salonul Auto de la Geneva cu un nou model de serie. Acesta preia platforma lui Qoros 3 Sedan și va oferi un nivel superior de calitate.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Concepte

Renault pregăteşte un concept hibrid plug-in pentru Geneva 2014

Renault va aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept hibrid plug-in care va avea un consum mediu de doi litri la sută, titrează englezii de la Auto Express.

Tag-uri similare

Renault, Salonul Auto Geneva, noutati Renault, Geneva 2014, concepte Renault, Salonul Auto Geneva 2014, Renault hibrid, hibrizi Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru