Americanii de la Bollinger prezintă conceptul Deliver-E: viitoarea utilitară electrică va avea baterie de până la 210 kWh și încărcare rapidă la 100 kW

de Paul Cosma
Vineri, 28.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Bollinger au prezentat conceptul Deliver-E, care prefigurează lansarea unui utilitare electrice în 2022. Nu este menționată autonomia viitorului model, însă americanii spun că bateria va avea capacități cuprinse între 70 și 210 kWh, iar vehiculul va oferi încărcare rapidă (DC) la 100 kW.

Start-up-ul american Bollinger a spus recent că, în curând, va semna contracte cu un constructor și cu un furnizor de baterii pentru ca producția vehiculelor sale electrice să înceapă. Este vorba despre B1 și B2, un vehicul de off-road și un pick-up care ar urma să fie lansate la sfârșitul lui 2021.

Până la concretizarea unui parteneriat, americanii prezintă acum conceptul Deliver-E, cu care vor să concureze pe piața utilitarelor electrice.

Viitorul model va avea baterii cu capacități cuprinse între 70 și 210 kWh. În plus, americanii spun că Deliver-E va avea încărcare rapidă (DC) la 100 kW. Lansarea este programată pentru anul 2022.

“Toată lumea știe că există mulți jucători în acest segment al livrărilor cu mașini electrice. Dar nevoia de mașini electrice este mult mai mare decât capacitatea de producție, la ora actuală,” au declarat reprezentanții Bollinger.

Via Autocar, Reuters

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    as paria ca dube din astea livreaza smoala in iad.
    si managerul sarsaila vine la job tot cu un bolinger dar gipan caramidist, tot negru si la fel de simpatic.
    7 4
  • someone
    jesus, baterie de 210.....pune-o pe ceva compact sau de clasa medie, si ai autonomie de 2000 km la o singura incarcare.
    la fel e si Lucid, se lauda ca bate tesla s la autonomie, 800+ km vs 640km dar are baterie de 113 kw.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru