Anii trec, asemănările rămân: copia chineză a lui Range Rover Evoque a primit facelift

de Petre Barac
Miercuri, 01.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Landwind nu s-au lăsat impresionați de scandalul făcut de Land Rover și au prezentat un facelift pentru copia lui Range Rover Evoque. Asemănările sunt în continuare izbitoare.

Lansat în urmă cu doi ani, Landwind X7 a debutat ca o clonă a lui Range Rover Evoque, iar chinezii au fost acuzați atunci de plagiat. Cu toate că britanicii de la Land Rover au încercat să-și facă dreptate în instanță, judecătorii chinezii au respins acuzațiile aduse producătorului local.

Landwind întoarce cuțitul în rană și a prezentat un facelift pentru modelul X7, care continuă să semene foarte mult cu Range Rover Evoque.

Facelift-ul vine și cu un nou motor pe benzină de 2 litri și 160 de cai putere, pe lângă cel deja disponibil care dezvoltă 190 CP.

Land Rover vrea să continue lupta în justiție cu chinezii de la Landwind. Britanicii sunt îngrijorați și de faptul că modelul X7 se vinde chiar mai bine decât originalul Range Rover Evoque. În China, Evoque costă echivalentul a 65.000 de dolari, iar Landwind X7 este numai 19.600 de dolari.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • pai ce-ai facut ma nene ma
    au schimbat farurile cu de tiguan?
    1 2
  • macar copie, noi doar plagiem doctorate...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru