Arhiva stiri ianuarie 2018

Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să investească în electrificare și inteligență artificială: fonduri de un miliard de dolari în următorii 5 ani

Renault, Nissan și Mitsubishi au anunțat înființarea unui fond de 1 miliard de dolari care să finanțeze start-up-uri în domeniul mobilității și al transportului, pentru proiecte care să vizeze electrificarea, autonomia mașinilor electrice sau inteligența artificială.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Facelift pentru BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer: mici îmbunătățiri exterioare și introducerea transmisiei cu șapte trepte și dublu ambreiaj

BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer au primit o serie de modificări exterioare și câteva îmbunătățiri la nivelul habitaclului. Versiunile cu facelift vor fi disponibile începând cu luna martie.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Siguranta | 8 comentarii

Cele mai sigure mașini lansate în 2017: Volkswagen, Volvo, Opel și Subaru își împart premiile

Euro NCAP a publicat astăzi cele mai sigure mașini testate în cele 6 categorii interne în cursul anului 2017. Volkswagen adună trei premii, Volvo are cel mai mare punctaj, iar Opel și Subaru completează onorabil lista premianților.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Toyota și Mazda vor construi o fabrică în SUA: investiție de 1.6 miliarde de dolari

Statul american Alabama va găzdui o fabrică auto ce va fi construită de Toyota și Mazda, în urma unei investiții care se ridică la 1.6 miliarde de dolari.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Drive test | 5 comentarii

Test drive Mini Cooper S - Kart supraponderal

Pornești motorul și de sub capotă te întâmpină 192 de cai putere. Un britanic cu o voce baritonală gata să te țină treaz cu ajutorul un ceai englezesc cu lapte. El este Mini Cooper S, varianta cu 5 uși.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mini Hatch și Mini Cabrio primesc modificări estetice minore și tehnologii noi: ecran tactil, cutie automată cu dublu ambreiaj și încărcare wireless pentru smartphone

Mini a pregătit o serie de modificări pentru versiunile Hatch cu trei și cinci uși, dar și pentru varianta Cabriolet. Câteva modificări exterioare, dar o gamă generoasă de îmbunătățiri la nivel tehnologic.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Shuttle-ul electric Moia va fi primul vehicul Volkswagen care va primi sisteme autonome avansate

Volkswagen a anunțat că Moia, un shuttle electric prezentat în stadiu de concept, va deveni primul vehicul al Grupului care va beneficia de sisteme autonome avansate.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Program de plecări voluntare: grupul PSA vrea să taie 1.300 de locuri de muncă în Franța

Grupul PSA plănuiește să taie 1.300 de locuri de muncă în Franța, folosind un program de plecări voluntare introdus de președintele Emmanuel Macron, potrivit sindicaliștilor.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Intern

Investigație pe piața bateriilor auto: Rombat, amendată pentru stabilirea unor prețuri minime la acumulatori

Producătorul de acumulatori auto Rombat a fost amendat de Consiliul Concurenței pentru înțelegeri anti-concurențiale cu 11 furnizori prin care a impus prețuri minime sau fixe pentru vânzarea bateriilor către clienți finali.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa a patra și urcă pe poziția a doua în clasamentul general

Sebastien Loeb (Peugeot) a câștigat etapa a patra a Raliului Dakar. Podiumul a fost completat de coechipierii Carlos Sainz și Stephane Peterhansel. În clasamentul general, Peterhansel conduce, francezul fiind urmat de Loeb și Sainz.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Hyundai confirmă dezvoltarea unei sportive plug-in hybrid: Lamborghini Huracan și Porsche 911 Turbo, punctele de reper

Hyundai a confirmat că divizia de performanță N dezvoltă o sportivă cu sistem de propulsie plug-in hybrid, despre care unele surse afirmă că va avea performanțe apropiate de Lamborghini Huracan și Porsche 911 Turbo.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Aston Martin, evaluată la circa 7 miliarde de dolari în cazul unei posibile vânzări: scenariu pentru ieșirea Marii Britanii din UE

Aston Martin a fost evaluată la circa 7 miliarde de dolari într-o potențială vânzare a constructorului britanic, potrivit unor surse apropiate de companie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini autonome

Colaborare: Volkswagen, BMW și Nissan vor lucra cu Intel la dezvoltarea unor noi tehnologii pentru mașinile autonome

Grupul Volkswagen, BMW și Nissan vor colabora cu divizia Mobileye de la Intel în vederea dezvoltării de noi tehnologii pentru mașinile autonome, după cum a declarat șeful Intel, Brian Krzanich.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Intern | 13 comentarii

Prima Mașină 2018: programul pentru cumpărarea de mașini noi continuă, deși a fost folosit de numai 269 de români în 3 ani

Programul Prima Mașină va continua și în acest an, în ciuda faptului că în primii 3 ani de funcționare numai 269 de români au contractat credite garantate parțial de stat.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | O lume nebuna | 4 comentarii

Record mondial pentru cel mai lung drift: un BMW M5 a parcurs 374 de kilometri și a fost alimentat în timpul derapajului controlat

Un BMW M5, o pistă udată din belșug și un instructor motivat sunt ingredientele acestui record. Cel mai lung drift măsoară acum 374.17 kilometri și a fost realizat în 8 ore.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Continental a lansat un sistem de încărcare “universală” pentru mașinile electrice: tehnologia permite conectarea la orice fel de priză existentă pe piață

Încărcarea “universală” este o tehnologie nouă prezentată de Continental, prin care mașinile electrice se pot conecta la orice priză, fie că este AC sau DC.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Modele noi

Hyundai Nexo este numele noului SUV electric pe hidrogen al mărcii coreene: autonomie de până la 800 de kilometri

Hidrogenul sub presiune de care au nevoie mașinile pe pile de combustie este greu de captat și de stocat, dar constructorii auto continuă să îmbunătățească sistemele de propulsie de tip FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle). Avantajul net este alimentarea rezervorului în doar 5 minute.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Industrie

Sărbătoare în Japonia: mașina electrică Nissan Leaf s-a vândut în 300.000 de unități la nivel global de la lansarea din 2010

Nissan sărbătorește comercializarea a 300.000 de unități ale modelului electric Leaf de la lansarea inițială din 2010. Noua generație va fi disponibilă începând din luna ianuarie.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Nissan se pregătește pentru Detroit: japonezii vin cu un teaser video care anunță un nou concept cu tehnologii moderne

Nissan a publicat un teaser video prin intermediul căruia anunță viitoarea premieră pregătită pentru Detroit. Zvonurile spun că vom vedea conceptul unui crossover care va integra o nouă suită de sisteme din familia Nissan Intelligent Mobility.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Modele noi | 9 comentarii

Fisker EMotion este oficial: autonomie de 650 km și sistem tracțiune integrală. Lansarea pe piață, programată în 2019

Fisker a publicat mai multe informații cu noul model electric EMotion, care va beneficia de o autonomie de 650 de kilometri, sistem de tracțiune integrală și o viteză maximă de aproape 260 km/h.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru