Arhiva stiri noiembrie 2019

Duminica, 10 Noiembrie 2019 | Tuning

Tunerul ABT lansează un pachet de performanță pentru Audi S6 Avant: motorul diesel de 3.0 litri dezvoltă 384 CP și 760 Nm

Casa de tuning germană ABT Sportsline a pregătit un update pentru modelele Audi S6, S6 Avant și S7 TDI. Mulțumită unei unități de control ABT, motorul diesel dezvoltă 384 de cai putere și 760 Nm.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarele generații Porsche 718 Cayman și 718 Boxster vor avea versiuni electrice: până la 400 CP și versiuni cu roți motrice spate sau tracțiune integrală

Noile generații Porsche 718 Cayman și 718 Boxster vor avea versiuni electrice. Conform unor surse apropiate companiei, cele două modele vor putea fi echipate cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, iar puterea totală oferită ar urma să ajungă la 400 de cai.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Ford Puma ar putea primi o versiune de performanță: SUV-ul va împrumuta motorul de 200 CP disponibil pe Fiesta ST

Ford Puma ar putea primi o variantă de performanță ST. Conform surselor, SUV-ul produs la uzina din România va fi echipat cu motorul de 1.5 litri de 200 CP disponibil în prezent pe Hot Hatch-ul Fiesta ST.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Cupra Leon, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul iberic va fi lansat în 2020

Cupra va lansa anul viitor versiuni de performanță pentru noua generație Leon. Prototipul viitorului Cupra Leon a fost surprins în timpul unei sesiuni de teste desfășurată la Nurburgring. Hot Hatch-ul producătorului spaniol ar urma să fie oferit alături d
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Formula 1 | 2 comentarii

Red Bull exclude un contract cu Hulkenberg pentru 2020: "Albon este favorit să rămână coechipierul lui Verstappen"

Alexander Albon este favorit să rămână la Red Bull și în sezonul următor, iar echipa a exclus varianta de a-l recruta pe Nico Hulkenberg.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Presa germană: Daimler vrea să concedieze 1.100 de angajați din management

Daimler ar urma să concedieze circa 1.100 de manageri la nivel global, respectiv 10% din management, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Daimler a refuzat să comenteze “speculațiile”, o nouă strategie fiind așteptată în 14 noiembrie.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie | 8 comentarii

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Concepte

Teaser pentru Karma SC2: conceptul va fi prezentat oficial în luna noiembrie

Producătorul american Karma a publicat un teaser cu conceptul SC2 pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles de la jumătatea lunii noiembrie.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Vânzări premium în luna octombrie: Audi reușește o îmbunătățire a rezultatului cu aproape 27%. BMW și Mercedes-Benz obțin creșteri de până la 5%

Audi a reușit să încheie luna octombrie cu o creștere de aproape 27% în dreptul vânzărilor globale. Mercedes-Benz a raportat o îmbunătățire de 4.9%, în timp ce BMW menționează o creștere de 3%.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Vânzări slabe pentru Aston Martin Vantage: britanicii au raportat pierderi de 100 de milioane de euro în 2019

Vânzările slabe ale modelului Vantage sunt cauza principală a pierderilor înregistrate de Aston Martin în 2019, potrivit declarațiilor CEO-ului Andy Palmer. Britanicii își pun speranțele în primul lor SUV, DBX urmând să fie prezentat pe 20 noiembrie.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Modele noi

Rolls-Royce a lansat Cullinan Black Badge: modificări estetice și motor V12 cu 600 CP pentru cel mai scump SUV de serie

Rolls-Royce a publicat primele imagini și informații referitoare la versiunea Cullinan Black Badge. SUV-ul britanic este vopsit complet în negru, interiorul dispune de elemente din fibră de carbon, iar motorul V12 dezvoltă 600 CP.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Intern | 1 comentariu

Peugeot și Citroen recheamă în service aproape 1.900 de unități în România: update software pentru reducerea emisiilor de oxid de azot

Peugeot și Citroen au anunțat o campanie de rechemare în service în România pentru aproape 1.900 de unități, care vor primi un update software pentru a evita situația în care emisiile de oxid de azot depășesc limitele legale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Șeful Daimler: “Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică”

Șeful Daimler a anunțat că Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică, fără să ofere alte detalii în acest sens. Ola Källenius spune că, în trecut, au existat discuții interne cu privire la eliminarea din gamă a lui Clasa G.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Concepte | 13 comentarii

Volkswagen anunță un nou concept electric: ID Space Vizzion este un break cu autonomie de 590 de kilometri care va fi prezentat în 19 noiembrie

Volkswagen va prezenta în 19 noiembrie un concept electric pe nume ID Space Vizzion cu autonomie de 590 de kilometri care împrumută elemente de la GT-uri și SUV-uri și care va primi o versiune de serie în 2021.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

BMW a prezentat M2 CS Racing: versiunea de circuit adresată piloților amatori oferă până la 365 CP

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la viitorul M2 CS Racing. Modelul dedicat competițiilor de pe circuite va fi disponibil începând cu jumătatea anului viitor.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Modele noi

Lynk&Co publică primele imagini cu un nou model: constructorul chinez ar putea prezenta în curând un SUV coupe

Lynk&Co, producătorul chinez deținut de Geely, a publicat trei imagini cu un nou model pe care îl va lansa pe piață, cel mai probabil un SUV coupe pe nume 05. Producătorul nu oferă însă niciun fel de detalii despre acesta.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Intern | 61 comentarii

Noul Guvern vrea să introducă o taxă de primă înmatriculare pentru mașini: "Valoarea va fi calculată în funcție de emisii"

Noul Guvern a anunțat joi că lucrează la introducerea unei taxe de primă înmatriculare pentru mașini care să fie percepută ca o taxă pe poluare, întrucât valoarea acesteia va depinde de emisii.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Industrie | 10 comentarii

Cota de piață a mașinilor diesel a scăzut în Europa la 29% în perioada iulie-septembrie: înmatriculările au scăzut puternic pe principalele piețe

Doar 29% dintre mașinile înmatriculate în Europa în perioada iulie-septembrie au avut motoare diesel, ca urmare a scăderilor puternice din principalele piețe. Între timp, cota de piață a mașinilor pe benzină a crescut la aproape 60%.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GLA 45, surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță va oferi până la 421 CP

Mercedes testează viitorul AMG GLA 45 la Nurburgring. Modelul va fi lansat în cursul anului viitor și va prelua motorizarea de 2.0 litri de pe Hot Hatch-ul compact Mercedes-AMG A45. Astfel, cea mai potentă variantă a SUV-ului va oferi 421 de cai putere.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Concepte | 2 comentarii

Seat pregătește lansarea unui scuter electric: conceptul va fi prezentat pe 19 noiembrie

Seat vrea să intre pe piața scuterelor electrice și anunță că va prezenta conceptul eScooter în data de 19 noiembrie, la Barcelona. Seat susține că viitorul scuter va fi echivalentul electric al unei motociclete cu motor de 125 cc.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru