Arhiva stiri martie 2019

Vineri, 08 Martie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss – soluţii la cheie pentru industria automobilistică

Care este cheia pentru a pune în mișcare o industrie care este, în esență, una a mișcării? Ca într-un angrenaj, unde roțile trebuie să funcționeze perfect ca mecanismul să nu dea greș, soluțiile logistice pentru industria automotive au rolul de a ține sistemul în parametri optimi prin procese de lucru perfecționate și susținute prin experiența în domeniu.
Vineri, 08 Martie 2019 | General | 4 comentarii

Cadou pentru centenarul Bentley: Breitling lansează un ceas special cu carcasă din aur roșu de 18k

Breitling a lansat ceasul Centenary Limited Edition cu ocazia aniversării celor 100 de ani de la înființarea Bentley. Ceasul va fi produs în două versiuni, numărul total de unități fiind limitat la 1.200.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Constructorii auto aleg sunetele artificiale pentru mașinile electrice: Mercedes-AMG colaborează cu formația rock Linkin Park

Producătorii auto încearcă să găsească cele mai potrivite sunete artificiale pentru mașinile electrice, pentru a se asigura că pietonii le vor auzi în trafic.
Vineri, 08 Martie 2019 | Industrie

Aston Martin testează prototipul DBX prin zăpezile din Suedia: producția de serie a SUV-ului va începe în 2020

Aston Martin continuă programul amplu de teste cu prototipul DBX, modelul fiind pus la încercare prin zăpezile din Suedia, în apropiere de Cercul Polar. Producția de serie a SUV-ului Aston Martin DBX va începe în 2020.
Joi, 07 Martie 2019 | Modele noi

Pagani pregătește un succesor pentru Huayra: viitorul hypercar va avea atât versiune electrică, cât și variantă echipată cu motor V12

Pagani Huayra va primi în scurt timp un înlocuitor. Conform primelor informații, viitorul hypercar va avea atât o variantă cu motor V12 și transmisie manuală, cât și o versiune 100% electrică.
Joi, 07 Martie 2019 | Intern | 28 comentarii

Primul serviciu de car sharing între persoane fizice se lansează în România în luna mai: Perpetoo promite venituri de peste 1.000 de lei pe lună

Serviciul de car sharing Perpetoo se va lansa în luna mai în București și alte trei orașe și va permite șoferilor să-și închirieze contra-cost mașina oricărui utilizator al platformei.
Joi, 07 Martie 2019 | Intern | 7 comentarii

Volkswagen Touareg V6 TFSI poate fi comandat și în România: SUV-ul cu motor pe benzină de 340 CP pleacă de la 51.350 de euro

Actuala generație Volkswagen Touareg poate fi comandată și cu o motorizare pe benzină. Unitatea V6 de 3.0 litri oferă 340 CP și 450 Nm, iar prețul de pornire pe piața din România este de 51.335 de euro.
Joi, 07 Martie 2019 | Modele noi

Cvadriciclul electric Seat Minimo va primi versiune de serie în 2021: "Va avea aceeași formă, dar alte materiale"

Seat a confirmat că cvadriciclul electric Minimo va primi în 2021 o versiune de serie care va păstra designul conceptului, dar care va utiliza alte materiale.
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Ford se gândește să închidă două fabrici din Rusia, din cauza pierderilor: americanii produc acolo 360.000 de mașini pe an

Ford se gândește să închidă două dintre fabricile sale din Rusia, ca urmare a pierderilor pe care le înregistrează în această regiune, potrivit unor surse citate de Reuters. Dacă informația se concretizează, Ford ar urma să producă în Rusia doar vehicule comerciale ușoare.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 15 comentarii

Electrificare în WRC: Citroen ar putea părăsi Campionatul Mondial de Raliuri dacă mașinile de competiție nu vor integra și sisteme de propulsie hibride

Oficialii Citroen sunt dispuși să renunțe la participarea în Campionatul Mondial de Raliuri în cazul în care nu vor fi introduse regulamente cu privire la posibilitatea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Francezii spun că vor să facă acest pas la finalul anului 2020.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Grupul PSA Peugeot-Citroen caută alianțe pentru extinderea în SUA: Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover, pe lista de opțiuni

Grupul PSA Peugeot-Citroen are la dispoziție 10 miliarde de euro pentru a investi în formarea de parteneriate cu constructori precum Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover pentru a-și extinde vânzările în Statele Unite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

Volvo menține ritmul de creștere a vânzărilor în 2019: peste 93.000 de unități în primele 2 luni: XC60, liderul vânzărilor

Volvo a vândut peste 93.000 de mașini în primele două luni ale anului, creșterea fiind de 11.3% față de aceeași perioadă din 2018. XC60 este cel mai bine vândut model în acest început de an, fiind urmat de XC40 și XC90.
Joi, 07 Martie 2019 | Mediu | 8 comentarii

Volkswagen avertizează că mașinile de oraș vor dispărea din cauza normelor de poluare: "Ce vor cumpăra cei care nu-și permit electrice?"

Volkswagen susține că modelele de oraș cu motoare cu combustie internă vor dispărea din cauza normelor dure de emisii, în timp ce versiunile electrice ale acestora vor avea prețuri mai mari.
Joi, 07 Martie 2019 | General

Viitor incert pentru Audi TT: vânzările slabe din segment și electrificarea gamei ar putea duce la eliminarea modelului

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie clară cu privire la o nouă generație TT. Vânzările slabe înregistrate la nivelul segmentul și investițiile din domeniul electrificării sunt motivele pentru care Audi nu are un răspun clar cu privire la viitorul lui TT.
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

BMW amenință cu mutarea producției Mini din Marea Britanie dacă nu se ajunge la un acord pentru Brexit: “Trebuie să fim pregătiți, Austria este o variantă”

BMW avertizează că va muta producția Mini din Marea Britanie, în cazul în care Brexitul nu produce un acord comercial cu Uniunea Europeană. Nemții sunt pregătiți să mute și producția de motoare de la Hams Hall, o variantă viabilă fiind Austria.
Joi, 07 Martie 2019 | Siguranta | 7 comentarii

Campanie inedită de siguranță rutieră în Noua Zeelandă: pictorial cu zece supraviețuitori care au purtat centura de siguranță

"Belt Up, Live On" este numele unei noi campanii de siguranță rutieră lansată în Noua Zeelandă. Autoritățile propun un pictorial cu zece șoferi care au scăpat cu viață în urma unor accidente rutiere pentru că purtau centura de siguranță.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Viitoarea generație Fiat 500 va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020: "Va fi un fel de Tesla pentru mediul urban"

Fiat a anunțat că viitoarea generație a modelului de oraș 500 va fi disponibilă doar în versiune electrică și va fi dezvoltată pe o platformă nouă. Prezentarea oficială va avea loc în 2020.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota vrea să vândă un model electric în Europa, până în 2021: o variantă posibilă este versiunea electrică a SUV-ului CH-R

Toyota plănuiește lansarea unui model electric în Europa, pe care să înceapă să îl vândă cel târziu în 2021. Una dintre variantele japonezilor este versiunea electrică a SUV-ului CH-R, pe care o vor vinde în China de anul viitor.
Miercuri, 06 Martie 2019 | General | 4 comentarii

Peugeot va lansa o gamă de modele sportive electrificate: sedanul 508 este primul pe lista francezilor

Peugeot pregătește o gamă completă de modele sportive electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric). Specialiștii diviziei Peugeot Sport vor dezvolta noile produse, iar sedanul 508 va deveni primul model care va primi un astfel de tratament.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru