Așteptări ridicate: Suzuki vrea creșterea vânzărilor cu 20% după lansarea noului Jimny

de Petre Barac
Joi, 05.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Suzuki Jimny urmează să fie dezvăluit în această lună, iar compania japoneză speră că vânzările sale din Europa vor crește cu 20% după lansare.

Unul dintre cele mai populare modele din gama Suzuki va ajunge în această toamnă la a patra generație. Noul Suzuki Jimny va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo care începe la sfârșitul lunii octombrie, înainte să ajungă pe șosele începând cu anul 2019.

Suzuki speră că SUV-ul Jimny va ajuta compania să își crească vânzările din Europa cu 20%, până la 300.000 de unități pe an. În 2016, constructorul a vândut 245.000 de mașini în Europa și a înregistrat o cotă de piață de 1.2%.

“Vrem să ajungem la vânzări de 300.000 de unități și o cotă de piață de 1.5%”, a transmis Suzuki.

Jimny va avea un design inspirat din modelele anterioare, caroseria având o formă simplă, asemănătoare clasei G de la Mercedes-Benz. Nu sunt așteptate modificări majore la interior, iar noul SUV ar putea beneficia de un motor turbo de un litru sau de motorul aspirat de 1.2 litri.

Via Autocar

 

Comentarii (3)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    cred ca o sa fie cel mai frumos model Noul Suzuky Jiminy suv mic " dar cam tarziu lansarea sa in Europa in 2019 putea sa IL Lanseze toamna viitoare 2018 cel devreme in Europa LoL !
    7 3
  • Suzuki a crescut anul acesta cu 23% (ianuarie-august) deci a doua marca după Alfa Romeo in Europa. Nu cred ca Jimny va aduce un mare plus in vânzările lor.
    4 1
  • Brembo
    Suzuki e o marca mult mai cinstita in ceea ce ofera la pretul platit decat Vw.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru