Feedback

BMW anunță că producția lui iX3 va începe în vara acestui an: SUV-ul electric va avea 286 de cai putere și autonomie de 440 de kilometri

Publicat Vineri, 22.05.2020
de Daniel Popescu, Foto: BMW
Comenteaza 2
BMW anunță că producția lui iX3 va începe în vara acestui an: SUV-ul electric va avea 286 de cai putere și autonomie de 440 de kilometri - Poza 1
BMW a confirmat că producția SUV-ului electric iX3 va începe în vara acestui an în China. Noul model bazat pe X3 va avea 286 de cai putere și o autonomie de peste 440 de kilometri.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW face ultimele pregătiri pentru lansarea noului SUV electric iX3, care va avea la bază conceptul cu același nume prezentat în 2018 la Salonul Auto de la Beijing.

Constructorul german a menționat anterior că producția versiunii de serie va începe în cursul acestui an la uzina Shenyang din China.

CEO-ul Oliver Zipse a oferit însă acum un termen mai precis în cadrul unei adunări generale a acționarilor care a avut loc la jumătatea lunii mai. Astfel, producția lui BMW iX3 va începe în vara acestui an.

"Pregătirile decurg confrom planului, în ciuda incertitudinilor cauzate de pandemia de coronavirus", a declarat Zipse.

BMW nu a prezentat încă oficial versiunea de serie, însă mai multe imagini au apărut deja pe internet la sfârșitul lunii aprilie.

BMW iX3 va fi primul model al mărcii care utilizează a cincea generație a sistemului eDrive și va miza pe un motor electric amplasat pe puntea spate care generează 286 de cai putere și un cuplu de 400 Nm.

Pachetul de baterii va avea o capacitate netă de 74 kWh și va asigura o autonomie oficială de peste 440 de kilometri conform standardului WLTP.

Dezvoltat ca o versiune electrică a lui X3, noul iX3 va prelua numeroase elemente de design de la acesta, însă inevitabil vor exista o serie de modificări vizuale, în special la nivel grilei frontale, a prizelor de aer și a difuzorului spate.

Via Automotive News


Comentarii (2)

  • Arata ca naiba
    5 7
  • pana acum nu erea nevoie de atata putere la motoarele clasice, dar, de cand cu electrificare, toti ofera cat mai multi cai, doa, doar omusca guvidul.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru