Feedback

Masini electrice BMW

Vineri, 22 Mai | Modele noi

BMW anunță că producția lui iX3 va începe în vara acestui an: SUV-ul electric va avea 286 de cai putere și autonomie de 440 de kilometri

BMW a confirmat că producția SUV-ului electric iX3 va începe în vara acestui an în China. Noul model bazat pe X3 va avea 286 de cai putere și o autonomie de peste 440 de kilometri.
Luni, 30 Martie | Modele noi

BMW oferă detalii tehnice despre sistemul de propulsie pentru i Hydrogen Next: 374 de cai putere și rezervoare de hidrogen de 6 litri

BMW a dezvăluit că sistemul de propulsie dezvoltat pentru modelul cu pile de combustie pe hidrogen i Hydrogen Next va avea 374 de cai putere și două rezervoare de hidrogen de 6 litri care vor oferi o "autonomie ridicată".
Vineri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride

Tesla, producătorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini electrice în 2019: peste 360.000 de unități la nivel global

Tesla a fost în 2019 cel mai mare producător auto în funcție de vânzările globale de mașini electrice cu peste 360.000 de unități.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Industrie

BMW pregătește producția SUV-ului electric iNext: investiții de 400 de milioane de euro la uzina de la Dingolfing

Grupul BMW a anunțat investiții de 400 de milioane de euro la uzina din localitatea germană Dingolfing pentru a produce SUV-ul electric iNext începând din 2021, alături de Seria 5, Seria 7 și Seria 8.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW ar putea lansa o versiune electrică pentru Seria 1 în cel mult doi ani: "Electrificarea va atinge întreaga gamă de modele"

BMW intenționează să lanseze o versiune electrică pentru Seria 1 care ar putea fi disponibilă la vânzare începând din 2021, ca parte a planurilor de extindere a gamei de modele electrice.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

BMW confirmă că modelul electric i3 nu va primi un succesor: "Vom introduce tehnologia electrică pe modelele populare"

BMW a anunțat că modelul electric i3 nu va beneficia de o nouă generație, întrucât strategia constructorului este de a introduce tehnologia pe modelele populare din gamă.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

BMW vrea să cumpere cobalt direct din Australia și Maroc pentru producția bateriilor mașinilor electrice: materia primă va fi folosită la următoarea generație de electrice

BMW a anunțat că vrea să cumpere cobalt direct de la minele din Australia și Maroc pentru producția bateriilor care echipează mașinile electrice. Nemții vor să se asigure că această materie primă nu este obținută ca urmare a exploatării prin muncă a copiilor.
Joi, 11 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW i3 cucerește Polonia: o flotă de 500 de unități va fi alocată pentru un nou serviciu de car-sharing în Varșovia

Varșovia va avea în curând un serviciu de car-sharing format din 500 de unități BMW i3 și i3s, care se vor putea alimenta la o rețea de 30 de stații de încărcare rapidă.
Vineri, 15 Martie 2019 | Modele noi

Designul lui BMW i4 a fost finalizat: rivalul lui Tesla Model 3 va fi "foarte modern"

BMW a anunțat că a finalizat designul viitorului sedan electric i4, despre care directorul de design Adrian van Hooydonk afirmă că este "foarte modern". Lansarea este programată în 2021.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW oferă detalii despre viitoarele modele electrice: "Designul va fi asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice"

BMW anunță că designul viitoarelor sale modele electrice va fi unul asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice, întrucât a dispărut necesitatea unor elemente estetice radicale așa cum sunt cele adoptate pentru i3 sau i8.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW va începe producția de volum a mașinilor electrice în 2020: "Trebuie să avem costuri competitive pentru a câștiga cursa"

BMW va produce mașini electrice în volume mai mari doar din 2020, când costurile de dezvoltare vor scădea semnificativ.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Concepte

BMW iNext: conceptul electric și autonom va primi o nouă versiune în 2018 și va avea dimensiunile și forma lui X5

BMW va prezenta în cursul acestui an o nouă versiune a conceptului electric și autonom iNext, care va prelua o parte dintre elementele de design ale SUV-ului X5, dar și forma acestuia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW pregătește o gamă de SUV-uri electrice: germanii au înregistrat toate numele de iX1 la iX9

BMW a înregistrat toate numele de la iX1 la iX9, ceea ce sugerează că germanii vor lansa mai multe SUV-uri electrice în următorii ani. Primul pe listă ar putea fi versiunea electrică pentru BMW X3 care va apărea în 2020.
Joi, 21 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW i3 va primi încă un update pentru baterie: autonomia ar putea crește cu peste 25%

BMW i3 va primi începând din 2018 o baterie de capacitate crescută care ar putea oferi o autonomie cu peste 25% mai mare decât cea din prezent, care ajunge la 300 de kilometri conform standardului NEDC.
Luni, 18 Septembrie 2017 | Industrie

Mașinile electrice BMW vor fi doar modele din gama i cu design diferit față de modelul de bază

BMW a confirmat că toate mașinile electrice pe care le va dezvolta de acum înainte vor face parte din gama i sau vor fi versiuni cu design diferit ale unor modele de bază cu motoare termice.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

BMW i5, dezvăluit într-un clip oficial: versiunea de serie va avea o autonomie de până la 700 de kilometri

Un concept electric care va prelua numele BMW i5 în versiunea de serie a fost dezvăluit de constructorul german într-un clip oficial, cu numai câteva zile înainte de prezentarea oficială.
Joi, 07 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

BMW va avea 12 modele electrice până în 2025: următoarea lansare este un concept cu autonomie de 700 de kilometri

BMW va avea o gamă de 12 modele electrice în 2025, iar următoarea lansare este un concept poziționat între BMW i3 și BMW i8 al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, dar care promite o autonomie de 700 de kilometri.
Joi, 29 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Atac la Tesla Model 3: BMW Seria 3 electric se lansează în septembrie cu autonomie de 400 km

BMW intenționează să lanseze în septembrie o versiune electrică pentru Seria 3 care să aibă o autonomie de circa 400 de kilometri, potrivit presei germane.
Miercuri, 24 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Planurile pentru lansarea unui BMW i5, anulate? Germanii ar urma să se concentreze pe versiuni electrice ale modelelor actuale

BMW a renunțat la ideea lansării unui model electric i5, potrivit unor surse apropiate companiei care afirmă că germanii se vor concentra pe dezvoltarea unor versiuni electrice ale modelelor actuale.
Marti, 14 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW dezvolta un nou tip de baterie pentru mașini electrice: capacitate cu 20% mai mare, greutate mai mică

BMW lucrează la o baterie Li-Ion pentru mașini electrice care va avea o capacitate cu până la 20% mai mare prin înlocuirea electroliților lichizi cu unii solizi.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru