Vehicule electrice BMW

Marti, 06 Mai 2014 | Industrie

BMW a vândut peste 2.000 de unităţi i3 în primul trimestru al anului curent

BMW a anunţat că a vândut 2.022 unităţi i3 în primul trimestru al anului curent. Marca germană să aşteaptă să vândă şi mai multe unităţi în viitorul apropriat, după ce au crescut producţia în decursul lunii trecute.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tehnologie

BMW pregăteşte un nou sistem de încărcare rapidă a vehiculelor electrice

BMW a anunţat că va dezveli în viitorul apropiat un sistem de încărcare mai rapid pentru vehiculele electrice. Acesta schimbă modul de abordare pentru a reduce dramatic timpul de încărcare.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Şeful BMW: "Vom construi 100.000 de modele din gama i pe an până în 2020"

Norbert Reithofer, şeful BMW Group, se aşteaptă la o creştere semnificativă a producţiei de modele din gama i în viitorul apropriat. Până în 2020, acesta previzionează 100.000 de unităţi BMW i produse pe an.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Industrie

BMW: "Înainte să extindem gama i, analizăm rezultatele de vânzări"

Harald Krueger, şeful departamentului de producţie de la BMW, spune că extinderea gamei i nu va avea loc până la finalizarea analizei rezultatelor de vânzări ale primelor două modele din acest portofoliu.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Modele noi

BMW: "Gama i nu va avea un SUV"

Gama de vehicule electrice de la BMW nu va include şi un SUV, spun reprezentanţii mărcii din Munchen. Reprezentantul proiectului i spune că gama va avea modele de la i1 la i9.
Vineri, 12 Iulie 2013 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... BMW i3

BMW se pregăteşte să lanseze primul model din noua gamă ”i”. Până la lansarea efectivă, nemţii au publicat specificaţiile tehnice ale lui i3, un automobil electric premium, echipat cu sistem de extindere a autonomiei.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Modele noi

BMW are 100.000 de clienţi interesaţi să testeze noul i3

BMW a primit deja 100.000 de solicitări din partea clienţilor din întreaga lume privind programarea unui test cu primul său vehicul electric de serie, i3.
Joi, 18 Aprilie 2013 | Industrie

BMW pregăteşte un pachet de servicii speciale pentru clienţii de vehicule electrice

Nemţii de la BMW spun că lucrează la un pachet special de servicii pentru clienţii lui i3. Aceştia ar putea primi funcţii speciale pentru sistemul de navigaţie şi vehicule de înlocuire echipate cu sistem de propulsie convenţional.
Marti, 11 Decembrie 2012 | General

BMW aniversează 40 de ani de la primul său vehicul electric

BMW celebrează patru decenii de la construcţia primului său vehicul electric, bazat pe modelul 1602. Acesta dezvolta 43 CP şi avea o autonomie de 30 de kilometri.
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

BMW a prezentat prototipul unui scuter electric

BMW a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui C Evolution, prototipul unui scuter electric. Modelul are o autonomie de 100 kilometri şi poate să atingă 120 km/h.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

BMW eDrive, denumirea sistemului de propulsie al modelelor din gama i

BMW a introdus o nouă denumire în nomeclatura sa - eDrive. Aceasta va fi utilizată de modelele electrice, hibride şi hibride plug-in care vor debuta în portofoliul BMW.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Mediu

BMW va dezvolta o versiune electrică a lui Seria 5 pentru piaţa din China

BMW Seria 5 va primi şi o versiune electrică până la finele acestui an. Modelul va fi comercializat doar pe piaţa din China, fiind dezvoltat alături de partenerii de la Brilliance Auto.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Februarie 2010 | Modele noi

BMW confirma dezvoltarea unui vehicul electric

Oficialii BMW au confirmat intentia de a produce un vehicul electric. Modelul va fi comercializat sub alta sigla dar va fi construit alaturi de Seria 1 si X1 in Leipzig.

Tag-uri similare

BMW, vehicule electrice, BMW Seria 1, Seria 1, X1, BMW X1, productie BMW, fabrica BMW, vehicule electrice BMW, fabrica BMW Leipzig
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru