BMW Seria 4 primeşte un pachet de tuning de la AC Schnitzer

de Sebastian Toma
Marti, 01.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la AC Schnitzer au prezentat primul lor pachet pentru noul BMW Seria 4. Ulterior, oferta pentru acest model va primi mai multe elemente.

BMW Seria 4, înlocuitorul lui Seria 3 Coupe, a început să primească atenţie din partea tunerilor specializaţi în marca din Munchen. AC Schnitzer este printre primele case de tuning care răspund la chemarea modificărilor, iar replica acestora vine sub forma unui pachet de accesorii pentru noul coupe al bavarezilor. Modificările încep de la un set de tips-uri cromate pentru eşapament, un set de jante din aliaj oferit în mai multe versiuni, o evacuare sport şi o suspensie sport.

Suspensia poate fi comandată în două versiuni – reglabilă pe înălţime sau cu garda la sol redusă. În materie de performanţe, motorizarea care echipează 428i poate să urce de la 245 CP la 294 CP, în timp ce 435i poate să urce de la 306 CP la 360 CP. În ceea ce priveşte motorizarea diesel a lui 420d, puterea urcă de la 184 la 218 CP. Cei de la AC Schnitzer nu au prezentat performanţele obţinute în urma acestor modificări.

Urmareste Automarket
Interiorul poate fi decorat cu un set de ornamente din aluminiu, gata să înlocuiască maneta frânei de mână, maneta schimbătorului de viteză şi pedalele. Cei de la AC Schnitzer oferă şi un set de ornamente din piele, precum şi câteva elemente din aluminiu pentru a înlocui anumite detalii din plastic amplasate pe bord sau pe feţele de uşi

Via ACSchnitzer

Comentarii (1)

  • foarte reusit acest model bmw...au mai si depasit litru/suta de cai la un diesel..bravo lor!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru