BYD confirmă numele primului său pick-up electrificat: Shark

de Tiberiu Safta
Joi, 25.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la BYD au confirmat oficial numele primului său pick-up electrificat. Acesta se va numi Shark și va fi un viitor rival pentru modele ca Toyota Hilux și Volkswagen Amarok.

Constructorul chinez se pregătește să lanseze primul său pick-up electrificat. Noul model ar urma să fie disponibilă într-o versiune hibridă cu încărcare la priză, precum și într-o versiune pur electrică. Primele imagini cu viitorul model au apărut la începutul lui aprilie, iar acum a venit timpul să cunoaștem și numele noii camionete electrificate.

Astfel, primul pick-up electrificat al mărcii va fi botezat Shark. Noul model va fi oferit, pentru început, în varianta de caroserie double cab și ar urma să primească și o suspensie hidraulică activă. De asemenea, propulsorul hibrid va fi calibrat special pentru a fi cât mai performant pe teren accidentat.

Lansarea lui BYD Shark va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Beijing.

via BYD

Comentarii (2)

  • Elektrik
    dacă în America şi Europa vânzarea de maşini electrice are un moment de respiro....
    În China vânzările de maşini electrice cresc în continuare.
    2 2
  • Interesant nume, venind exact din China, unde este cererea uriasa, si implicit dezastrul ecologic, al aripioarelor de rechin...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru