Cântec de lebădă: Mercedes-AMG aduce la Geneva versiunea S65 Final Edition echipată cu motorul V12 de 630 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG S65 Final Edition va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Versiunea este echipată cu motorul V12 de 630 CP și va fi produsă în doar 130 de unități.

Mercedes-AMG a publicat primele imagini și detalii referitoare la AMG S65 Final Edition. Versiunea va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile pentru presă în 5 martie.

Mercedes-AMG S65 Final Edition este echipat cu motorul V12 de 6.0 litri care produce 630 de cai putere și 1.000 Nm între 2.300 și 4.300 rpm. Cuplat la o cutie automată cu șapte trepte, versiunea pregătită de producătorul german accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.3 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Mercedes-AMG spune că versiunea S65 Final Edition va fi produsă în doar 130 de unități, fiecare dintre aceste exemplare urmând să fie vopsite în negru. Nemții au pregătit și accesorii cromate, dar și elemente de caroserie vopsite într-o nuanță inspirată de culoarea cuprului.

Tot la exterior, cele 130 de exemplare vor fi echipate cu jante cu design special cu diametrul de 20 de inch, în timp ce montantul C primește logo-ul diviziei de performanță.

Interiorul este îmbrăcat în Nappa de culoarea neagră, în timp ce accesoriile sunt produse din fibră de carbon.

Pe consola centrală a fost montată o plăcuță inscripționată cu textul "1 of 130". Tot pentru interior, Mercedes-AMG a pregătit plafonul panoramic Magic Sky Control, pachetul Warmth și scaunul din gama Executive pentru pasagerul din dreapta.

Alături de Mercedes-AMG S65 Final Edition, fanii constructorului german care vor trece pragul Salonului Auto de la Geneva vor putea admira și versiunile speciale SL Grand Edition și SLC Final Edition.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru