Daimler și Renault-Nissan vor să continue colaborarea: “Ne putem ajuta reciproc în dezvoltarea mașinilor electrice”

de Paul Cosma
Joi, 04.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler și Renault-Nissan iau în calcul extinderea colaborării în domeniul vehiculelor electrice și al noilor tehnologii autonome, precum și în ceea ce privește serviciile de mobilitate, potrivit unui anunț al celor două entități.

Lansată acum aproape un deceniu, în 2010 mai exact, colaborarea dintre nemții de la Daimler pe de o parte și Renault-Nissan de cealaltă parte este mai solidă ca niciodată.

După 8 ani de apariții interesante dezvoltate și/sau produse în colaborare, cele două entități vor să-și extindă parteneriatul și în zona vehiculelor electrice, a noilor tehnologii autonome și a serviciilor de mobilitate.

“Industria se transformă în zona conectivității, a mașinilor autonome și a serviciilor conectate, astfel că sunt o mulțime de arii de cooperare pentru companiile noastre,” a declarat Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan.

La rândul său, șeful Daimler, Dieter Zetsche, a spus că extinderea colaborării ar fi un avantaj de ambele părți în dezvoltarea mașinilor electrice, prin combinarea rezultatelor obținute în urma proceselor de cercetare și inovare.

Cei doi oficiali spun că industria auto înregistrează o cerere crescută pentru vehiculele electrice, iar astfel de colaborări sunt necesare pentru dezvoltarea unor produse de calitate la prețuri cât mai scăzute pentru clientul final.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Cine nu-si doreste o asa pilota pentru molari ,de nota *Zece* zic eu :)) mai ales ca se apropie sezonul rece :-))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru