Delecour ţine capul de afiş al concurenţilor la Raliul Braşovului

de Daniel Popescu
Vineri, 07.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francois Delecour domina lista participanţilor la Raliul Braşovului, în care patru piloţi vor concura cu maşini din clasa S2000, iar alţi doi vor utiliza Ford Fiesta R5.

Esential 9 este numarul pilotilor care vor concura la clasa principala in Raliul Brasovului
49 este numarul total de piloti inscrisi in Raliul Brasovului
Organizatorii Raliului Braşovului, prima etapă a sezonului 2014 din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, au publicat la sfârşitul acestei săptămâni lista participanţilor pentru etapa programată în a doua jumătate a lunii martie.

Conform aşteptărilor, capul de afiş este ţinut de Francois Delecour, campionul din ultimele două sezoane, care va concura cu un Peugeot 207 S2000.

În competiţie va lua startul cu acelaşi model şi vicecampionul David Botka, care şi-a îndeplinit astfel obiectivul de a fi prezent la Braşov chiar dacă nu are buget pentru a efectua un sezon complet. De asemenea, tot un Peugeot 207 S2000 va fi utilizat şi de Simone Tempestini, pilotul echoipei Napoca Rally Academy.

Pe langă maşinile constructorului francez îşi va face loc şi un al patrulea model de clasa S2000, şi anume Skoda Fabia S2000, care va fi pilotat de pilotul local Dan Girtofan.

Tot la clasa principala vor lua startul şi Marco Tempestini şi Edwin Keleti, care vor concura însă cu Ford Fiesta R5, cel mai nou model dezvoltat de britanicii de la M-Sport.

Tabloul piloţilor care vor concura la clasa principală este completat de Gergo Szabo, Sebastian Barbu şi Bogdan Marişca. Primii doi vor utiliza modele Mitsubishi Lancer Evo X R4, în timp ce Marişca nu a anunţat încă nici maşina, nici copilotul cu care va lua startul în competiţie.

Raliul Braşovului va avea loc în perioada 21-22 martie.

Via Raliul Braşovului

Comentarii (1)

  • Skoda nu este constructor francez!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru