Detalii despre noul BMW Seria 4: lansare online în luna iunie, motorizări similare cu Seria 3 și posibilă versiune hibridă

de Paul Cosma
Marti, 07.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMWBlog anunță mai multe detalii referitoare la noul Seria 4. Viitorul model va fi lansat în luna iunie, în cadrul unui eveniment online, va avea motorizări similare cu Seria 3 și o posibilă versiune hibridă.

Cel mai cunoscut blog dedicat pasionaților mărcii BMW anunță că marca bavareză va lansa noul Seria 4 în luna iunie, în “mediul online”, din cauza pandemiei de coronavirus care a paralizat o bună parte din industria auto.

Potrivit surselor BMWBlog, noul Seria 4 va avea un interior foarte asemănător cu Seria 3, fiind însă anunțate și unele “schimbări interesante”.

Asemănarea cu Seria 3 continuă și la nivelul motorizărilor, conform acelorași surse, însă este așteptată și o versiune hibridă care s-ar afla deja “în lucru”.

Viitorul Seria 4 va fi disponibil în aceleași variante de caroserie, respectiv Coupe, Gran Coupe și Cabriolet.

 ia BMWBlog

Comentarii (11)

  • Sper sa nu-i pastreze botul ala oribil de zici ca-i ultima chinezarie.
    10 5
  • In proportie de 90 %, asa va arata botul. Astept poze oficiale pentru o parere, cred ca marimea grilei va fi diminuata vizual de placuta de inmatriculare care va fi pe mijloc.
    10 2
  • fan skoda
    Singurul lucru care nu imi place (momentan) este grila uriasa in forma de rinichi. E oribila !
    6 9
  • Calandrul este de un retro-modernism impecabil.
    13 2
  • Masina arata foarte bine. Are linii fluide si foarte dinamice. Din pacate s-ar putea ca grila sa nu placa multora, cel putin in stagiile initiale. Totusi, o grila mai urata ca la lexus nu exista pe fata pamantului, si din punctul meu de vedere, cu ceea ce BMW se prezinta pe piata e mult mai digerabil.

    La fel a fost si cu grila de la X7, ca e gratar, ca sunt dinti de castor, ca aia ca ailalta. Pana la urma e in linie cu proportiile SUV-ului si vizual, lumea are nevoie de o perioada de adaptare. Repet, daca lexus inca vinde masini cu fata aia hidoasa, BMW sta bine de tot la capitolul asta.

    Dinamic, probabil ca va fi de top. Important pentru ei este ca spiritul BMW si senzatiile de la volan sa nu fie diminuate. Asta ar fi o lovitura pentru fanii marcii. Estetic pentru mine e de nota 10. Sa-l vedem in realitate si pe urma putem emite o parere definitiva. Sunt foarte multe detalii pe care nu le avem intr-o singura vedere isometrica facuta pe calculator.

    Per total mie imi aduce cu seria 8, care de fapt trebuia sa fie Seria 6. Si ce nu mai inteleg este de ce la Seria 3 au despartit coupe-ul de sedan si l-au facut Seria 4. Misterele marketing-ului :):)
    7 5
  • Seria 6 csi arata beton nu asta,stilata,emana sportivitate,masina scoasa in 79. Dupa 40 de ani vine Bmw si ne prezinta inca o cocalarime cum ne-au tot obisnuit de 15 ani incoace. Masina pentru zburatoare,sper s.o vanda doar pe mov sau auriu,inca o manea pe patru roti.
    5 7
  • De ce cocalarism?

    https://businessideaslab.com/wp-content/uploads/2015/05/BMW-328.jpg
    3 3
  • fan skoda
    @fanel

    Ai dreptate. Masina din link-ul tau, este ingrozitor de urata. Asta din articol e doar urata la grila. Dar ai mare dreptate. Cand am vazut masina din link mi s-a facut rau.
    3 9
  • Trimiterea catre acest model a fost facuta sa scot in evidenta legatura dintre el si acest Seria 4 si in niciun caz "uratenia" modelului istoric.

    Imi pare rau ca ai inteles altceva.

    Mie nu mi se pare ca acel 328 este urat, este designul anilor interbelici si trebuie inteles/acceptat ca atare.

    PS ma mira ca trebuie sa explici o chestiune, dealtfel, evidenta.
    7 2
  • ...explic
    3 2
  • @fanel -de acord cu time. Esteticul este o chestie subiectiva dar cred ca noul calandru este foarte reusit.
    @Zarnesteanu-cand am vazut prima data grila de la Lexus am zis ca e cea mai urata chestie de la Aztek incoace dar cand am vazut-o pe viu am inceput sa imi schimb parerea. Cu cat am "digerat" noua imagine mai mult, cu atat am ajuns sa imi placa mai mult. In opinia mea ( si din nou spun-subiectiva) cred ca Lexus si-a gasit identitatea pentru ca masini excelente erau si inainte, dar foarte banale si fgara personalitate. Lexur RC si LC dupa parerea mea arata excelent.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru