Evenimentele Top Gear Live au fost amânate de organizatori din cauza scandalului iscat de Clarkson

de Sebastian Toma
Luni, 23.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scandalul iscat de Jeremy Clarkson la începutul lunii martie în rândul BBC va afecta şi fanii care vroiau să participe la evenimentele Top Gear Live. Organizatorii au anunţat amânarea acestora până la soluţionarea problemei cu celebrul prezentator.

Esential 350 de milioane de telespectatori este audienţa globală a emisiunii Top Gear.
1988 este anul în care Jeremy Clarkson s-a alăturat emisiunii Top Gear.
Top Gear Live, seria de evenimente la care cei trei prezentatori ai emisiunii Top Gear participă alături de numeroşi cascadori în faţa fanilor, întâmpină prima amânare pe fondul scandalului iscat de Jeremy Clarkson. Portalul oficial al BBC a anunţat amânarea pe termen nedeterminat a celor patru spectacole programate săptămâna viitoare în Norvegia, motivaţia din spatele acestei decizii fiind strâns legată de căutarea unei soluţii pentru problemele de colaborare dintre Jeremy Clarkson şi unul dintre producătorii emisiiunii Top Gear.

Richard Hammond şi James May nu vor să filmeze fără Jeremy Clarkson

Decizia de amânare a acestor spectacole vine la câteva zile după ce oficialii BBC anunţau că evenimentele din Norvegia nu vor fi anulate sau amânate pe fondul situaţiei iscate de prezentatorul celei mai populare emisiuni auto din lume şi, totodată, a uneia dintre cele mai populare şi profitabile emisiuni ale postului britanic.

Evenimentele Top Gear Live erau organizate de ramura comercială a BBC-ului, diferită de cea responsabilă de programele TV, iar contractul lui Clarkson cu aceasta ar urma să expire în luna septembrie a anului curent, nu în martie, cum este cazul contractelor pentru emisiune. Zvonurile din presa internaţională anunţă posibilitatea refuzului de înnoire a contractului dintre BBC şi Jeremy Clarkson, cu toate că reprezentanţii televizunii nu comentează această informaţie.

James May glumeşte pe seama lui Clarkson, dar Jeremy ia în considerarea părăsirea Top Gear

Urmareste Automarket
Celelalte evenimente Top Gear Live vor fi derulate conform programărilor anterioare, anunţă oficialii BBC. Reprezentanţii companiei britanice şi-au cerut scuze pentru neplăcerile cauzate şi s-a angajat să contacteze fiecare cumpărător de bilet pentru a-l informa de schimbarea datelor de derulare a evenimentelor şi de noile coordonate.
Două săptămâni au trecut de la presupusa altercaţie dintre Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, şi Oisin Tymon, unul dintre producătorii emisiunii.

BBC a pierdut aproape 4 milioane de telespectatori pentru că nu a difuzat Top Gear

Via BBC | Sursă foto

Comentarii (2)

  • Hai frate treceti odata peste scandalurile astea si da-ti drumu la emisiune ce drecu acuma......fara top gear lumea nu ar mai fi la fel...asta e sigur....
    10 1
  • Fara Clarkson, Top Gear e pustiu!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru