Examenele pentru obținerea permisului auto se suspendă timp de 30 de zile: "Noile date ale programărilor vor fi anunțate ulterior"

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Marti, 17.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Examenele teoretice și practice pentru obținerea permisului auto se suspendă timp de 30 de zile începând din 17 martie, ca urmare a pandemiei de coronavirus, iar noile date ale programărilor vor fi anunțate ulterior.

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunțat că suspendă timp de 30 de zile toate examenele teoretice și practice pentru obținerea permisului auto, indiferent de categorie.

Măsura intră în vigoare începând din 17 martie, iar oficialii DRPCIV menționează că suspendarea ar putea fi prelungită în funcție de modul în care va evolua pandemia de coronavirus în perioada următoare.

O decizie finală în această privință va fi luată cel mai devreme în 16 aprilie, atunci când expiră starea de urgență de 30 de zile instituita pe tot teritoriul României.

De asemenea, reprezentanții DRPCIV menționează că persoanele programate pentru examene în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, fără însă să fie făcută o mențiune clară în această privință.

Pe de altă parte, oficialii DRPCIV afirmă că programul de lucru cu publicul va continua și în această perioadă și va fi prelungit în fiecare zi până la ora 19:00, cu scopul de a reduce aglomerația și de a permite dezinfectarea zonelor și spațiilor de lucru cu publicul.

Via DRPCIV

Comentarii (2)

  • Ce frumos tine dom'soara din poza centu...mainile pe volan. Daca trebuie sa faca brusc dreapta sa ocoleasca ceva e groasa pentru ea si pentru capul de creta din dreapta ei.
    3 1
  • @Tatraurs
    Eu ma uitam la airbagurile din centura care par a fi sarite.

    Ontopic: ce mai conteaza o amanare de 30 de zile cand oricum stai si 4 luni pana iti vine randul la traseu.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru