Extinderea gamei: Volkswagen Tiguan ar putea primi o versiune coupe inspirată din conceptul Cross Coupe GTE

de Daniel Popescu
Marti, 19.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen ar putea lansa anul viitor o versiune coupe pentru Tiguan, ca urmare a succesului la vânzări și a dezvoltării gamei prin versiunile Allspace și Tiguan R.

Volkswagen Tiguan traversează o perioadă foarte bună pe continentul european, acolo unde a devenit cel mai bine vândut SUV în luna octombrie, concomitent cu o creștere a vânzărilor cu 40% în primele 10 luni ale anului.

Succesul SUV-ului german îi determină pe oficialii Volkswagen să se gândească la lansarea unui Tiguan Coupe în cursul anului 2018, potrivit unor informații neoficiale dezvăluite de publicația Auto Bild.

O astfel de versiune ar urma să aibă un design inspirat din conceptul Cross Coupe GTE (foto), care a fost prezentat oficial la începutul anului 2015, și să ofere un aspect estetic mai elegant și prietenos prin sacrificarea spațiului pentru pasagerii din spate. De altfel, bancheta spate ar urma să fie înlocuită cu două scaune cu elemente premium, în timp ce interiorul va fi mai simplu decât în cazul versiunii clasice.

Analiza celor de la Volkswagen vine și ca urmare a extinderii gamei de modele Tiguan. Pe lângă versiunea clasică, SUV-ul german este disponibil în prezent și într-o versiune cu 7 locuri numită Allspace, disponibil inclusiv în România pentru prețuri care încep de la 26.000 de euro.

În plus, o serie de zvonuri anterioare indică posibilitatea apariției unei versiuni de performanță Tiguan R, așa cum se va întâmpla și în cazul lui Arteon.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru