Ferrari va amâna cu până la nouă luni lansarea unor modele: "Am considerat că este mai prundent"

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Vineri, 08.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va amâna lansarea unor modele noi cu până la nouă luni din cauza pandemiei de coronavirus, întrucât a preferat să adopte o strategie prundentă în contextul scăderii vânzărilor.

Ferrari a anunțat recent că anticipează o scădere a vânzărilor din acest an cu până la 15% ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Chiar dacă pentru moment foarte puține comenzi au fost anulate, constructorul italian a luat decizia de a adopta o strategie prundentă și de a amâna cu până la nouă luni lansarea unor modele noi.

"Am simțit că este mai prundent să amânăm cu trei până la nouă luni modele pe care am considerat că le putem mâna. Unele modele vor fi amânate, altfel vor sosi la timp", a declarat Louis Camilleri, CEO-ul Ferrari, pentru publicația Automotive News.

Ferrari intenționa să lanseze în acest an două modele noi. Nu exista însă detalii despre lună în care urmau să fie lansate acestea, astfel că nu este clar dacă prezentările oficiale vor mai avea loc în acest an sau vor fi amânate pentru 2021.

Ferrari a avut parte anul trecut de nu mai puțin de 5 lansări, însă până în prezent a început să livreze doar modelul F8 Tributo (foto).

Potrivit directorului financiar Antonio Picca Piccon, livrările pentru celelalte patru modele vor începe în a doua jumătate a acestui an.

Astfel, clienții lui F8 Spider își vor primi unitățile comandate începând din 30 iunie, în timp ce SF90 Stradale va ajunge la clienți în această vară. În schimb, livrările coupe-ului Roma sunt planificate pentru finalul anului.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru