Harley Davidson a lansat trei modele noi în România

de Sebastian Toma
Luni, 28.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul Harley Davidson în ţara noastră a lansat trei modele pe piaţa internă: Sportster Super Low 1200T, Dyna Street Bob Special Edition, şi Dyna Low Rider. Evenimentul marchează a doua fază a campaniei de înnoire a gamei, din 2013 până în prezent fiind lansate şapte modele noi.

Esential 7 modele noi a lansat Harley-Davidson din 2013 până în prezent, o adevărată avalanşă în raport cu intervalul tradiţional de lansări al mărcii americane.
Harley Davidson, cel mai mare producător american de motociclete, a lansat în România trei modele noi prin importatorul său oficial. Vorbim despre Sportster Super Low 1200T, Dyna Street Bob Special Edition, şi Dyna Low Rider. Evenimentul de lansare a avut loc sămbătă, 26 aprilie, în faţa clubului posesorilor de Harley Davidson din România, în cadrul unei petreceri în aer liber în stil american. Cele trei modele lansate fac parte din proiectul Rushmore pe care cei de la Harley Davidson l-au derulat cu scopul de a-şi împrospăta gama, producătorul american lansând patru modele noi în 2013, primul fiind Street 750. Împreună, cele şapte lansări de model nou derulate în ultimele 18 luni pentru Harley Davidson reprezintă cea mai mare desfăşurare de modele noi într-o perioadă atât de scurtă din toată istoria de 110 ani a companiei din Milwaukee.

REPORTAJ: MENTALISM PE DOUĂ ROŢI

SPORTSTER SUPER LOW 1200T

Harley Davidson Sportster Super Low 1200T.

Cel mai ieftin dintre cele trei modele lansate este Sportster Super Low 1200T şi costă 12.141 euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea cu vopsea mată.

Modelul respectiv are o motorizare răcită cu aer, cu doi cilindri în V, de 1.202 cmc, care asigură 96 Nm la 3.750 rpm. Cruiserul american cântăreşte 263 kilograme la gol, are o lungime de 2.210 milimetri şi poate fi comandat în trei versiuni de culoare. Constructorul american nu dezvăluie în fişa tehnică puterea motorizării.

DYNA STREET BOB SPECIAL EDITION

Harley Davidson Dyna Street Bob Special Edition.

Urmareste Automarket
Modelul din imaginea de mai sus vine cu o combinaţie de culori specială şi aduce mai multă putere în gamă şi un set de jante din aliaj cu cinci spiţe.
Ediţia specială a lui Dyna Street Bob îi aduce bobber-ului american un ghidon drept, tren de rulare vopsit în negru, jante finisate în negru cu elemente contrastante şi o şa cu două locuri. În mod normal, modelul avea o şa cu un singur loc. Cea mai ieftină versiune a acestui model pleacă de la 14.649 euro cu TVA inclus, fiind vorba despre versiunea vopsită mat. Vopseaua metalizată aduce preţul de achiziţie la 14.991 euro cu TVA inclus.

DYNA LOW RIDER

Harley Davidson Dyna Low Rider.

Dintre cele trei modele lansate de Harley-Davidson sâmbătă, Dyna Low Rider este cel mai scump, având un preţ de pornire de 15.447 euro cu TVA inclus. Aceasta are un design care aminteşte de modelele Harley ale anilor '70 şi este echipat cu un motor V2 de 1.690 centimetri cubi. Propulsorul asigură 126 Nm la 3.500 rotaţii pe minut, un cuplu maxim mai ridicat decât furnizează unele automobile de oraş. Masa la gol a motocicletei de 2.345 milimetri lungime este de 296 kilograme.

Via Harley-Davidson România

Comentarii (2)

  • Brvo Taricene :))
    2 1
  • Baieti, inversati cifrele apoteotice de la sfarsit. :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru