Harley-Davidson participa la Luxury Show

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.12.2007
Dealerul oficial Harley-Davidson in Romania va participa la Luxury Show 2007.

Esential

2007 este anul venirii marcii Harley-Davidson in Romania.
105 ani se implinesc de la nasterea companiei Harley-Davidson.
Harley-Davidson Bucuresti, dealerul oficial al companiei americane in Romania, va participa la Luxury Show, singurul eveniment dedicat marcilor de lux din tara noastra. Harley-Davidson s-a clasat pe pozitia 45 in celebrul top Interbrands, fiind prima companie specializata in productia de motociclete din clasament. Harley-Davidson este un brand cu o istorie extraordinara, care a reusit sa isi construiasca o reputatie de invidiat la nivel international. Motocicletele Harley-Davidson transmit valori unice, care au devenit practic identice cu numele brandului, conferind un statut aparte posesorului. Mai mult, stilul si sunetul inconfundabil le fac usor de recunoscut si admirat in orice colt al lumii”, declara Bogdan Bucurescu, General Manager Harley-Davidson Bucuresti. Luxury Show este primul eveniment la care compania participa dupa lansarea oficiala pe piata din Romania, care a avut loc in cadrul SIAB 2007. La standul Harley-Davidson Bucuresti vor fi expuse cele mai celebre modele de motociclete, printre care se va afla si un Road King, editie limitata, creat cu ocazia aniversarii a 105 ani de la infiintarea companiei.
In plus, compania va prezenta si cateva articole de vestimentatie originale din colectia Motorclothes. Standul Harley-Davidson Bucuresti din cadrul Luxury Show poate fi vizitat zilnic in perioada 7-9 decembrie 2007, in cadrul pavilionului central al complexului expozitional Romexpo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru