Imagini cu versiunea de bază a noului Mercedes-Benz Clasa C: ecrane mai mici, mai multe butoane

de Lestyan Bela
Marti, 30.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la Mercedes-Benz au introdus în configurator versiunea de bază a proaspătului lansat Clasa C. Supriza este că berlina vine cu un ecran tactil mai mic și lasă loc pentru amplasarea unor butoane fizice pentru comenzile sistemului de climatizare.

Noua generație W206 a modelului Clasa C de la Mercedes-Benz oferă un ecran tactil de 11.9 inch care joacă rolul de intermediar între șofer și toate comenzile mașinii, după stilul celui de la Tesla. Dar unele prototipuri ale modelului aflat în faza de testare prezentau un ecran clasic pentru sistemul multimedia, ceea ce a dat speranțe puriștilor că noul model Mercedes-Benz va putea fi comandat și cu o organizare clasică a comenzilor.

Odată cu introducerea lui W206 în configurator, versiunea de bază C180 prezintă un interior simplificat. Standard este ecranul central de 9.5 inch în locul celui de 11.5 inch. Astfel, sistemul de ventilație și climatizare vine cu butoane fizice pentru că nu a mai rămas loc pe ecran pentru ele.

Accesul rapid și ușor la comenzile de bază ale mașinii reprezintă un aspect important în ergonomie.

Alegerea modelului de bază vine și cu un dezavantaj. Instrumentarul de bord digital este sub forma unui ecran mai mic, de 10.25 inch, în locul celui de 12.3 inch.

Problema nu este ecranul în sine, ci rama din jurul acestuia.

Via: motor1.com

Comentarii (6)

 • Haterul de serviciu
  Am mai spus-o,cu asemenea interioare "evoluate" o sa-i rupa coreenii in doua pe nemtalai,nu ma credeti,vedeti ultimele interioare de la Kia.
  17 4
 • Butoane fizice my ass.
  https://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/2021-mercedes-c-class-interior-spied-in-detail-looks-insane_3.jpg
  14 2
 • Lucian
  Alea doua sunt tablete Allview vandute la 5000 de euro bucata?
  16 4
 • E bine totusi ca negrul ala lucios nu o sa se murdareasca si nici nu o sa se zgarie niciodata. Nu are cum. O sa arate si dupa 10 ani ca nou.
  20 2
 • Johnny
  Masina premium cu tablete agatate de pare o improvizatie..penibil
  Chiar nu pot fi ontegrate intr- o plansa cu forme curbate, neregulare la peste 40 k eur?
  13 0
 • Penibil designul
  10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru