Incepe sezonul 2008 FIA GT!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.04.2008
Sezonul competional FIA GT va debuta in acest weekend la Silverstone in Marea Britanie.

Editia 2008 a Campionatului FIA GT va debuta, in acest sfarsit de saptamana, cu etapa de la Silverstone, Marea Britanie. Pe grila de start a circuitului de la Silverstone se vor alinia, in acest sfarsit de saptamana, bolizi in valoare de aproape 60 milioane de Euro.

Astfel, bolizi ca Aston Martin, Corvette, Lamborghini, Maserati sau Saleen se vor infrunta la clasa GT1. Clasa GT2 va reuni masini Ferrari, Porsche, Vertigo, Mosler sau Aston, iar la GT3 isi vor face aparitia supercaruri ca Ascari KZ1R, Aston Martin DBRS9, Corvette Z06, Dodge Viper Competition Coupe, Ferrari 430 GT2, Ford GT, Ford Mustang FR500, Lamborghini Gallardo, Jaguar XKR, Morgan Aero 8 sau Porsche 997 Cup S.

In calendarul competitional mai sunt incluse doua etape in Italia, in lunile mai si iunie, o etapa in Germania (iulie), doua etape in Belgia (august, octombrie), o etapa in Cehia (septembrie), o etapa in Franta (octombrie) si o etapa in Argentina (noiembrie).

Etapa de la Bucuresti, care se va desfasura la fel ca si anul trecut pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, este programata in perioada 22 – 24 august 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru