Jari Latvala si Ford Focus RS vor alerga impreuna pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Fostul pilot finlandez al echipei Ford va pilota un exemplar Ford Focus RS in carul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Hatchback-ul a fost pregatit de cursa de catre mai multi studenti germani.

Editia de anul acesta a Cursei de 24 de ore de la Nurburgring va bifa pe lista de start si prezenta hot-hatch-ului Ford Focus RS.

Modelul de performanta va participa la competitie alaturi de echipa germana FH Koln Motorsport, care a reusit sa pregateasca doua exemplare oferite de Ford Germania impreuna cu mai multi studenti ai Facultatii de Stiinte Aplicate din Koln. Tinerii au modificat cele doua exemplare cu ajutorul furnizorilor Castrol, Dekra, Dunlop si TRK Automotive, care au pus la dispozitie principalele componente.

La volanul hatchback-ului se va afla chiar Jari-Matti Latvala, fostul pilot finlandez al echipei oficiale Ford, asistat de alte nume mari din motorsport: Stefan Schlesack, Daniela Schmid si Anja Wassertheurer.

"Nordschleife isi mentine si astazi reputatia unui circuit nu foarte confortabil. Dupa ce am parcurs mai multe tururi am inteles de ce. Este un circuit despre care trebuie sa vorbesti cu respect. De aceea sunt foarte nerabdator sa particip la cursa", a declarat Latvala, cu ocazia prezentarii celor doua masini.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Ivanoff
    Fostul...
    Fostul pilot finlandez al echipei Ford...
    Hmmm,nu mai este de nationalitate finlandeza sau nu mai este pilot al echipei Ford ca nu sunt deloc lamurit?...
    Din cate stiu eu ambele informatii sunt gresite sau aveti stirea de la Miki Alexandrescu? :)))))))))))))))))))))))))))))))
    2 0
  • bogdan
    wrc
    ultima data cand m-am uitat la wrc adica la raliul iordaniei latvala era finlandez si concura pt ford...... nu stiu poate intre timp lucrurile s-au schimbat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru