Lada X-Ray - primele imagini ale unui viitor crossover rusesc

de Bogdan Mirică
Joi, 30.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lada a expus în cadrul Salonului Auto de la Moscova conceptul X-Ray, un crossover futurist care anunţă viitoarea filosofie de design a constructorului rus.

Zilele acestea întreaga presă de specialitate îşi concentrează atenţia asupra Salonului Auto de la Moscova, ajuns deja la ediţia cu numărul 16. Constructorul local AvtoVAZ profită de acest eveniment pentru a expune un concept futurist, dezvoltat sub celebrul brand rusesc Lada.

Se numeşte X-Ray şi este un crossover desenat de designerul Steve Mattin, responsabil pentru aspectul mai multor modele Mercedes şi Volvo. Linia de design imaginată de Mattin amestecă spoilerul faţă cu blocurile optice pentru a da naştere unui look futurist ce indică litera ”X” din nume.

Lada susţine că liniile lui X-Ray reprezintă baza viitoarei filosofii de design a constructorului rus. Potrivit informaţiilor preliminare, designul ar putea debuta cel mai devreme în 2015.

Urmareste Automarket
La interior, conceptul vine cu un design la fel de colţuros ca cel exterior, mizând pe materiale de înaltă calitate şi o tapiţerie din piele de calitate.
Nu lipseşte nici sistemul multimedia futurist.

AutoVAZ speră că influenţa lui Mattin asupra designului modelelor Lada va ajuta la recâştigarea clienţilor de pe piaţa locală şi chiar o expansiune în Europa.

Comentarii (4)

  • Interesant conceptul, insa tinand cont ca mai nou AutoVaz tine de Renault-Nissan mi-e greu sa cred ca in final va arata chiar asa (e la nivel de Infiniti din poze, mult peste Koleos).
    9 3
  • Mitica
    Abia in 2012 au reusit sa scoata un design mai de 2008 dar stim cu totii ca Lada nu are atat de multi bani incat sa aduca in varianta de serie ceva extraordinar. In acest caz, frumos concept dar sa vedem ce vor face cu el...
    2 5
  • Conceptul Duster a fost mult mult peste aceasta si a fost scos cu, cativa ani in urma. Si vedeti ce a Duster a iesit. Asa ca tot o mare porcarie o sa scoata Lada.
    17 3
  • BaditzaEx
    arata bine, dar are multe linii preluate, spatele aduce a vechiul Focus, fata a Civic si Ampera...intr-adevar cum spunea si @ScorpyonVAG conceptul Duster a fost mult ai reusit si in plus f original
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru