Loeb şi-a spulberat rivalii în calificările de la Pikes Peak

de Daniel Popescu
Joi, 27.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a impresionat în calificările pentru cursa de la Pikes Peak şi va pleca primul pe celebra ascensiune după ce a fost cu 23 de secunde mai rapid decât rivalii săi.

Esential 23 de secunde a fost avansul lui Loeb in calificarile de la Pikes Peak
Sebastien Loeb a participat miercuri la calificările pentru cursa de la Pikes Peak şi a demonstrat că este unul dintre marii favoriţi la victorie.

Pe un traseu cu lungimea de 8.16 km, nonuplul campion mondial de raliuri a fost cronometrat cu 3:26.728 la volanul lui Peugeot 208 T16 Pikes Peak, fiind cu 23 de secunde mai rapid decât ocupantul locului secund, Romain Dumas.

Conform regulamentului, francezul va pleca primul pe traseu în cursa de duminică, ceea ce reprezintă un avantaj tactic pentru că drumul va fi liber. Totuşi, Loeb preferă să rămână precaut în privinţa şanselor la victorie şi susţine că rezultatele din calificări nu sunt relevante.

Suntem aici pentru a încerca să câştigăm şi vom fi dezamăgiţi dacă nu o reusim.

Sebastien Loeb
Pilot Peugeot 208 T16
"Calificările nu sunt ca o cursă şi nu reprezintă o parte crucială a ceea ce se întâmplă aici.
Contează numai ce performanţe ai în ziua respectivă. Trebuie să te bazezi pe abilităţile tale, dar şi pe maşină, vreme şi condiţiile meteo. Orice se poate întâmpla, dar este evident că suntem aici pentru a încerca să câştigăm. Aceasta este misiunea noastră şi vom fi dezamăgiţi dacă nu o îndeplinim. Până acum am avut un start cu adevărat bun"
, a declarat el.

Cursa de la Pikes Peak va avea loc duminică cu începere de la ora 17:00, ora României, şi va putea fi urmărită în direct pe site-ul oficial Red Bull

Comentarii (6)

  • @Automarket: Multumim pt. link!
    13 0
  • Yess !!!!
    13 0
  • acest individ este fenomenal tot timpul toata stima un caracter aparte
    18 0
  • Un mare Pilot,toata stima.
    14 0
  • poate fi urmarita si pe www.peugeot-sport.com
    10 0
  • Omul asta e fantastic! Il urmaresc de cand a inceput sa castige raliuri. Orice masina pe care o conduce parca e o prelungire a organismului lui; scoate tot, la limita, din masina. Parca il vad in curand concurand in F1 si castigand. Asta, sigur, dupa ce castiga si la Pikes Peak :)

    Succes, Seb!
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru