Logan Stepway, prezentat oficial în Rusia: versiune cu look cross a berlinei

de Daniel Popescu
Joi, 16.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Rusia a dezvăluit primele informații despre Logan Stepway, o versiune cu look cross a berlinei care va fi prezentată oficial la Moscova în 29 august.

Renault a publicat primele informații despre lansarea seriei Stepway pe piața din Rusia, iar gama va fi alcătuită din 3 modele. Pe lângă Sandero Stepway și Dokker Stepway, modele cu care suntem deja familiarizați, gama disponibilă pe piața din Rusia va fi alcătuită și din Logan Stepway, care reprezintă astfel o noăutate.

La fel ca Sandero Stepway, și Logan Stepway va beneficia de o gardă la sol de 195 de milimetri și o serie de îmbunătățiri la nivelul caroseriei pentru un control mai eficient în afara orașelor.

Printre elementele care diferențiază Logan Stepway de versiunea clasică se număra grila radiatorului și bara de protecție, iar modelul este echipat cu lumini de zi LED în forma literei C, caracteristica modelelor Renault.

La interior, Logan Stepway este echipat cu sistemul multimedia MediaNav 4.0, care include în premieră suport pentru sistemele Android Auto și Apple CarPlay pentru conectarea smartphone-urilor cu Android și, respectiv, iOS (iPhone). De asemenea, volanul beneficiază de materiale de o calitate mai bună pentru a asigura o aderență confortabilă.

Piața din Rusia nu respectă noul standard de emisii WLTP, astfel că, la fel ca și Sandero Stepway, noul Logan Stepway este echipat cu un motor pe benzină de 1.6 litri disponibil în versiuni de 82 CP, 102 CP și 113 CP.

De asemenea, există și o versiune specială Logan Stepway City de culoare roșie care folosește versiunea de 113 CP a motorului cu o cutie de viteze CVT.

Nu în ultimul rând, Logan Stepway integrează și sistemul Renault Start dezvoltat special pentru Rusia, care permite încălzirea în avans a motorului înainte de efectuarea călătoriei. Sistemul este util pe timp de iarnă în contextul temperaturilor scăzute înregistrate în Rusia în acest anotimp.

Logan Stepway va fi produs la uzina Avtovaz din localitatea Togliatti (Rusia) și va fi disponibil exclusiv pe piața din Rusia începând din toamna acestui an, iar prezentarea detaliată a modelului va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Moscova din 29 august.

Vă reamintim că modelele Dacia sunt comercializate în Rusia sub sigla Renault.

Via Renault Rusia

Comentarii (8)

  • :)))))))))))))))))))))))
    7 9
  • SIMPLE MINDS
    Daca o sa-i placa lui Putin o sa trebuiasca sa-nvatam si noi sa o indragim.
    13 6
  • Un baiat
    =))))))))))))))))) ce cotoarba :)))
    9 11
  • Mie-mi place. E o masina cu adevarat utila, la fel ca intreaga gama Stepway. Nu trebuie sa fie neaparat hatch sau break pentru a se potrivi cu ideea de SUV. Fitosii au fost oripilati de conceptul asta, vezi esecul lui Volvo S60 ”stepway”. 195mm garda la sol ridiculizeaza orice Ford Active sau Hyundai Active.
    Bravo!
    11 3
  • SIMPLE MINDS
    .....Daca n-o sa-i placa atunci D-zeu sa ne aiba in paza!P.S. La Deveselu mai sunt sau nu mai sunt rachete balistice? Ca parca-i important....
    10 2
  • ,,gardă la sol de 195 de milimetri'' - mai mult decat toate suv-urile concernului vw in zona compacta. Tare!
    12 1
  • Renault Logan....poate...vreti sa ziceti!
    5 1
  • O prima observatie: bara fata cu logo Dacia arata mult mai bine decat cea cu logo Renault
    A doua observatie: rusii isi doresc masini cu garda la sol mare din cauza zapezilor chiar daca in Moscova daca astazi ninge, maine toate drumurile sunt la "negru"
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru