Mercedes-Benz a primit 30.000 comenzi pentru noul S-Klasse

de Sebastian Toma
Luni, 21.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz sărbătoreşte un număr record de comenzi pentru noua generaţie a lui S-Klasse: 30.000 de unităţi în trei luni.

Esential 65000 de unităţi Mercedes-Benz S-Klasse au fost vândute în 2012
Mercedes-Benz a primit peste 30.000 de comezi pentru noul S-Klasse. Rezultatele sunt cu atât mai impresionante încât modelul este disponibil pentru vânzare de numai trei luni, subliniază cei de la Automotive News. În această perioadă, modelul a fost lansat în SUA, Europa şi China, trei pieţe importante pentru nava amiral a constructorului din Stuttgart. În comparaţie cu generaţia precedentă, noul S-Klasse va avea mai multe versiuni şi va juca un rol şi mai important pentru constructorul german, în lipsa mărcii Maybach.

În comparaţie cu generaţia precedentă, noul S-Klasse este cu 20% mai economic şi prezintă elemente tehnologice şi de siguranţă nemaiîntâlnite în segment. De la lansarea precursorului lui S-Klasse şi până în prezent, Mercedes-Benz a vândut peste 3.5 milioane de unităţi ale navei sale amiral. Generaţia precedentă a modelului a fost vândută în peste 500.000 de unităţi, notează reprezentanţii Daimler AG.

Urmareste Automarket
Mercedes-Benz a vândut 65.000 de unităţi S-Klasse în decursul anului trecut, în condiţiile în care vorbim doar despre generaţia precedentă a modelului.
Două treimi din toate modelele din acest segment au fost vândute în China şi Statele Unite ale Americii în decursul anului trecut. Pe cele două pieţe, versiunile cu ampatament mărit ale lui S-Klasse sunt mai populare decât versiunile standard, subliniază reprezentanţii Mercedes-Benz.

Via AutomotiveNews (înreg.) | Daimler

Comentarii (9)

  • E sublim !

    Si-au batut propriul record, pentru ca in topul limuzinelor de lux (F) ,
    S-klasse e rege; BMW si Audi n-au avut niciodata "cuvant" peste S.
    38 9
  • Dacia Plant
    Este ceva normal, deoarece sunt multi grandomani pe lume asta si daca nu au ce e nou, se simt demodati cu generatia anterioara. Si sa nu uitam ca este un simbol al automobilelor modelul S-class.
    28 9
  • @raul
    Asa este. In clasa limuzinelor de lux, S-ul a fost mereu cu un pas peste BMW, Audi etc.
    @Dacia Plant
    S class e ca iPhone-ul. Apare unul nou cu siguranta va fi mai frumos, mai tehnologizat si mai calitativ. Daca sunt bani sa il schimbi la fiecare generatie, de ce nu ?
    21 5
  • Intereseant articol, oricum felicitari mercedes pt aceste cifre.
    17 2
  • Moldovan
    Ca e sublim e parerea ta. In afara de interior nu e deosebit, nu mai au acel element de diferentiere specific modelelor anterioare.
    7 20
  • Va depasi lejer 100 de mii de unitati dupa un an de vanzari, actualul seria 7, in cea mai buna perioada, la aproximativ un an jumate-doi de la lansare, nu cred c-a depasit 40 de mii pe an, peste 500 de mii fosta generatie, concurentei ii trebuie 2 generatii sa vanda atat, cu Bmw in frunte, asadar cine sa detroneze clasa S? A8 este in urma seriei 7 inca de la lansarea sa, dar a crescut, XJ este si mai in spate de primele 3 locuri, LS cu toate ca are butoane electrostatice si ecran gigant nici vorba, Cadillac XTS? In urmatorii ani este aproape imposibil, poate peste alte cateva generatii, dar cele mai mari sanse le are tot concurenta germana, dar nu acum:).
    18 12
  • @@dan_grc
    Bravo Robert, nu te opri, ce-o sa ne facem fara tine, totusi cred ca ai depasit putin orarul de luat pastile, mai regleaza-l putin.
    15 3
  • @automarket -- poate noul "sistem" va face ceva si o sa dispara imbecilii astia ... sau macar sa..nah, nu au nici o sansa
    9 9
  • @dan_grc
    Eu spun ca vechiul S a ramas prea mult in productie,era invechit fata de BMW si Audi.Noul S e intr-adevar deocamdata peste, dar concurenta BMW si Audi nu doarme!
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru