Mercedes-Benz E-Klasse facelift - primele imagini cu noul model german

de Bogdan Mirică
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes E-Klasse a suferit o operaţie estetică, menită să întinerească modelul şi să recâştige clienţi. Primele imagini ne dezvăluie un look frontal complet nou, cu blocuri optice diferite şi linii mult mai fluide.

După mai multe poze spion şi un film care trăda conturul blocurilor optice, avem în sfârşit o serie de imagini ale noului Mercedes E-Klasse. Modelul, ajuns deja la jumătatea ciclului de viaţă, încearcă să vină cu un aer proaspăt, care să readucă clienţii în showroom-urile constructorului din Stuttgart.

Programat să debuteze live în cadrul Salonului Auto de la Detroit, noul Mercedes E-Klasse este dezvăluit deja publicului printr-o serie de imagini publicate astăzii pe internet. Aşa cum ne aşteptam, schimbările aduse de facelift sunt substanţiale, germanii mizând pe o nouă linie de design, mult mai agresivă şi cu o uşoară tentă sport.

Urmareste Automarket
Principalul detaliu dominant este noul set de blocuri optice frontale, cu lumini LED, desenate după o idee ceva mai cursivă.
Spoilerul frontal a fost modificat şi el şi are acum prize de aer mai mari pentru o mai bună admisie de aer. Bosajele au crescut în dimensiuni şi sunt acum mult mai evidente alături de varianta break. Modificări importante şi în partea posterioară, unde avem stopuri noi şi un spoiler uşor retuşat.

Gama de motorizări va fi generoasă, urmând să includă unităţi diesel şi benzină cu care publicul deja s-a obişnuit în cadrul gamei. Pe piaţa din Europa, clienţii vor face cunoştinţă chiar şi cu varianta de performanţă, E63 AMG, despre care se spune că nu va plusa cu nimic la capitolul cai putere şi cuplu motor.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (18)

  • Alex Radoi
    Looks like shit!
    26 33
  • un oarecare
    Nu era destul de urat i-ati mai facut un facelift!Rusine Mercedes!Daca nu faceti schimbari majore la design o sa ajungeti pe ultimul loc la vanzari!
    21 31
  • Dupa parerea mea, clasa E n-a avut probleme cu partea frontala, mie unul imi placeau si farurile dinainte de face-lift, cred c-a avut o problema cu partea posterioara si vad c-a ramas aproape la fel, cel putin la stopuri, la spoiler arata mai bine, interiorul arata ceva mai bine cu-n ecran central mai mare. Varianta break in continuare NU:).
    26 4
  • Vasilica
    Nu are design extravagant pentru ca nu se poate la o asa masina dar la restu lumii le va da SHUT DOWN direct. Deci un fel de ciocu mic!!
    11 13
  • Marius
    In principiu gusturile si culorile nu se discuta. Totusi, modelul asta are o alura prea conservatoare si prea batraneasca.
    19 6
  • Parca stopurile sunt ceva mai mari la break dkt la sedan... cel putin asa mi s pare mie :D
    2 7
  • cand vad botul la masina asta prima imagine care imi vine in minte este fata unui porumbel:)))
    4 6
  • Nu stiu de ce dar Mercedes ofera modele cu desinguri prea batranesti.
    Putem incepe de la modelul W124 si sa il cumparam cu un BMW E34.
    W202 (C-classe) cu E36, sau W201(190E) cu e30, si vom vedea batranete vs tinerete.

    Eu mi-am propus sa am mercedes dupa ce trec de 50 ani. :)
    5 10
  • Asta nu e un facelift, e o macelarie.
    18 7
  • Alex Radoi
    Si cat de bine arata inainte... Farurile alea n-au nicio treaba cu restul masinii. Ce legatura au farurile alea rotunjoare cu designul ascutit al masinii?
    7 0
  • ChuckNorris
    @Catre ,,desteptul" de mai sus,oare cum te-au lasat aia de la spitalul 9 sa iesi?
    13 6
  • ChuckNorris
    Acum serios,ai face bine sa-ti iei medicamentele! Medicamenten!
    7 7
  • LimbaRomana
    @mafia te zic lui Mos Craciun...poate iti aduce o macheta de Mercedes:)
    14 1
  • Inainte de facelift era o masina agreabila care nu s-a impus in fata concurentei. Acum ast putea spune ca este o masina urata care nu are nici o sansa in fata concurentei. Din punctul meu de vedere au pierdut timpul cu facelif-tul asta. Clasa E se cere inlocuita URGENT!
    13 2
  • Of, si tu, Merzule? Dupa impresia mea, la "noua E-Klasse", doar grila frontala mai aminteste de personalitatea inconfundabila a lui MB de odinioara; spatele nu este specific, iar interiorul pare o mixtura stranie BMW-Audi......Cred ca Merzului i s-a urat cu deja anacronica pozitie a treia in topul mondial premium si incearca o solutie disperata de a "sterpeli" o halca buna dintre amatorii primelor doua locuri......Pacat de senzatia excelenta pe care mi-a lasat-o SLS AMG Black Series, caci asa ceva mi se pare un regres regretabil......
    Da, @C-G-C, din pacate (subliniez) ai dreptate ! Pe mine, unul, ma doare sufletul ca doua monumente de istorie care mi-au incalzit inima intotdeauna si care au stralucit in secolul XX si prin design, si prin tehnica - in speta Buick si Mercedes - se indreapta cu pasi repezi spre un final nemeritat (poate ca firma germana va rezista ceva mai mult, dar musai pe aripile compromisului).
    Totusi, sa nu uitam ca "E" (Klasse) simbolizeaza si "economic", modelele Diesel ale acestei categorii consumand surprinzator de putin pentru aspectul lor de limuzina si alergand destul de repede. Si nu cred ca m-ar combate nimeni daca as afirma ca, dpdv al confortului, in E te simti mai placut decat in C !
    Ma rog, poate asa este scris in cartea vietii. Oricum, Mercedes ar trebui sa se gandeasca serios ca esecul lui Maybach poate fi asemuit unui semnal de alarma......
    11 2
  • Mercedes cu fața asta vrei sa faci revelionul?
    11 1
  • La interior e o navigatzie mai mare, posibil k p viitoru S Class ,un sistem audio Bang & Olufsen, volan k cel d p CLS si cateva chestii cromate ex butoanele pentru reglaju scaunelor... cel putzin la prima vedere :) inca o chestie totzi fanii Audi si BMW au intrat si au dat dislike la toate comentariile pro Mercedes. Ba fratzilor: Get a life!
    5 1
  • BaditzaEx
    am laudat degeab Benz, arata mai bine cu lumina stinsa :)), fata e hidoada, mai atraciva era cea precedenta ... Spatele trebuia schimbat e maxim de hidos - incarcat si fara noima ...

    cine mai cauta Benz din ce era odinioara se mai poate uita doar la SLR, SLS si S-class ( mai tot ce e cu S :)) , si CL coupe - adica masini de peste 100k ) in rest RIP Mercedes-Benz... a fost odata...
    0 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru