Mercedes schimbă culorile noului monopost: Hamilton și Bottas vor concura în negru ca măsură pentru lupta împotriva rasismului

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Luni, 29.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a decis să schimbe culorile noului monopost pentru sezonul 2020 în negru ca reacție la campania împotriva rasismului.

Mercedes a anunțat o schimbare de ultima oră înainte de noul sezon competițional. Campioana mondială a decis să modifice culorile noului monopost cu scopul de demonstra că luptă împotriva rasismului.

Astfel, monoposturile cu care vor concura Lewis Hamilton și Valtteri Bottas în acest an sunt preponderent negre, nuanță care înlocuiește tradiționalul argintiu. Anunțul vine în contextul în care Hamilton s-a implicat activ în campania Black Lives Matter și a participat inclusiv la un protest.

"Rasismul și discriminarea nu au loc în societatea noastră, în sportul nostru și în echipa noastră. Aceasta este o convingere de bază la Mercedes. Dar nu este suficient să avem convingerile corecte dacă rămânem tăcuți. Săgețile Arginitii vor concura în negru pe tot parcursul sezonului 2020 pentru a demonstra devotamentul nostru pentru o diversitate mai mare în cadrul echipei și a sportului", a declarat Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes.

Cei de la Mercedes au oferit și o statistică interesantă cu privire la diversitatea în cadrul echipei: doar 3% din forța de muncă aparține unei grup minoritar etnic și doar 12% dintre angajați sunt femei.

În acest sens, germanii promit că vor până la sfârșitul acestui an vor lansa un program de diversitate și incluziune.

Via Mercedes

Comentarii (34)

  • Costel
    daca Benz o decis ca asta-i culoarea/nonculoarea in care vor pierde ambele titluri mondiale in 2020 eu nu-s dispus sa zabovesc prea mult asupra acestui detaliu, ii doar un amanunt insignifiant pan' la urma avand in vedere ca atat pentru mine dar si pentru oricine altcineva cu respect de sine altele-s prioritatile in F1 in perioada imediat urmatoare dar parca nici nu-s dispus sa-mi inchei interventia fara sa ma gandesc cat se poate de serios la faptul ca Toto&Ola, detinand amandoi o proiectie clara si lucida in ceea ce priveste balanta atuuri/slabiciuni ale betegosului monopostW11 parca nu-si permit pentru nimic in lume sa asocieze culoarea clasica a "sagetilor argintii" cu usturatorul esec care se prefigureaza pentru Benz incepand de week-end-ul viitor
    16 18
  • Ricci si capricii
    Si Renault era vopsit in negru la inceputul anului, la teste, dar sper ca nu din pricina rezultatelor...

    Insa marea intrebare care e pe buzele tuturor este:

    CAND??? (cand le vom vedea? Care sezon 2020???)
    16 6
  • Costel
    Ricci, tu-ti permiti nazuri la nickname dupa ce-oi scris?!?

    hmmm........mare ii gradina Domnului....

    da' na, iata ca-s dispus sa te ajut, RenaultF1 o fost cu monopostul negru la Montmelo fiindca n-or reusit nicimacar sa-si prezinte "arma letala" R.S.20 la data anuntata daramite sa-l mai si sulemeneasca in notoria culoare ughi sirius pentru niste banale teste desfasurate in februar
    10 14
  • hahaha
    program Austria
    05 JUL Race 16:10 - 18:10
    04 JUL Qualifying 16:00 - 17:00
    04 JUL Practice 3 13:00 - 14:00
    03 JUL Practice 2 16:00 - 17:30
    03 JUL Practice 1 12:00 - 13:30
    Cred ca o sa platesc o luna 39 lei la F1TV si vad 3 curse (13 lei cursa)
    Daca nu exista probabil si anul acesta streamuri free:) unele chiar full hd.
    16 1
  • SupermanCuTanga
    Stie cineva daca va fi pe digi sezonul asta? Sa stiu sa mai utilizez si eu Digi 4k :) ca de la ultima cursa a facut panze de paianjeni saracul.
    8 0
  • netam-nissan
    vad cam asa mesaju - poarta negru, arata ca iti pasa la parastasu f1.

    curios insa daca mos bernie s-a mumificat deja sau e doar zombi dar tot cu magnet la banet desi fara multa minte ca asa-i in biznis.
    15 0
  • Ati sters comentariul, dar Hamilton tot un ipocrit nerecunoscator ramane. Sa-si doneze averea castigata cu Mercedes, un fost simbol nazist, fratilor lui afro americani.
    18 5
  • S-au apucat fatarnicii astia de la Mercedes, sa isi vopseasca monopostul in negru. E una dintre cele mai ridicole masuri (alaturi de iesirile tampite ale lui Hamilton), care a fost luata vreodata. Nu stiam ca britanicul, vrea sa se erijeze intr-un lider mondial al negrilor. Cand a semnat pentru Mercedes, nu s-a gandit la drepturile persoanelor de culoare ? Ce fac astia acum, cu toata mascarada asta, bine gandita si bine executata, mi se pare asemanatoare cu propaganda LGBT. Ies idiotii utili in strada, da' habar nu au pentru ce au plecat de acasa. Daca ai o parere care este impotriva curentului, esti catalogat drept rasist, extremist, homofob etc. Intr-o democratie, toate opiniile ar trebui sa fie dezbatute si analizate. De ce sa imi pui pumnul in gura, daca eu consider ca totul este un circ ieftin? Nu a fost corecta uciderea lui Floyd, dar am o intrebare: daca s-ar fi intamplat asa ceva unui alb, cati oameni ar fi iesit in strada ? Circul asta mediatic, mai avea loc ?
    28 3
  • Neutru
    Administratorul face ce dorește,așa-i normal.Poate nici n-a fost el cel care a decis ștergerea,problema e gravă și profundă.Pe noi ne-a provocat decizia echipei Mercedes și ca toți oamenii pasionați ne-am repezit cu propria opinie știind că e un drept al omului.Personal încă din 30 septembrie 2019 îmi exprimam îngrijorarea că fanii lui Hamilton flutură drapele negre în tribune.Comentariul a trecut neobservat.Am citit Conciliatorii un roman-document despre atitudinea oamenilor politici atitudine care a provocat al doilea război mondial război care pe noi,România și poporul român, ne-a distrus.Isac Asimov,om de știință,cercetător și scriitor de literatură științifico fantastică a scris despre arderea cărtilor și pedepsirea celor cu alte opinii.
    12 0
  • Neutru
    Hai să ne concentrăm pe formula1.Dacă americanii și ceilalți cetățeni din statele afectate n-au sânge în instalație să-și exprime opinia noi n-avem ce face.Și noi murim pe stradă datorită bețivilor,drogaților celor care nu respectă oamenii și civilizația.Un fel de păduchi, nu le plac oamenii corecți dar nu pot trăi fără ei.cineva trebuie să-i hrănească.
    8 1
  • Vettel şi Leclerc vor vedea numai negru în faţa ochilor (că în retrovizoare nu or să aibă multe sanse, Binotto stie mai bine...de fapt a şi confirmat) De urmărit batalia dintre Hamilton şi Verstapen, că alt punct de interes (eventual o repetare a lui Vettel a celor arătate sezonul trecut) nu prea vad.
    2 6
  • Costel
    @Toto&gagat,

    All Lives Matter !
    8 4
  • Am zis un adevăr despre fondatorii BLM și comentariul mi-a fost șters. După 5 ani jumate, la revedere Automarket. Nu mai intru la voi pe site. Oricum, mi-am dat seama de pe profilele voastre ce promovați.
    13 2
  • The Dot
    Peste tot exista rasism, xenofobie, homofobie sau alte forma de ura. Toate au un numitor comun: prostia. Daca in tari mai avansate ca Romania se intampla asa ceva, ce pretentie sa am eu de la Senna?
    Ca o acolada la miscarea BLM din State care s-a extins si in alte parti, cand intr-un stat predominant democrat, cum este NY, mamele copiilor negri (si ceea ce m-a uimit pe mine, aici intra si fetele), au ceea ce aici ii zice “the talk” cu copii lor, asta presupunand printre altele sa aiba grija sa nu isi puna gluga de la hanorac in cap de teama sa nu fie impuscate de politie, as vrea sa va imaginati cum e sa fii negru in statele republicane din America. Ceea ce i s-a intamplat lui Floyd este doar cireasa de pe tort dintr-un lung sir de abuzuri ale politiei.
    Revolutiile sociale au fost mai tot timpul violente, nu toti putem sa ne bucuram de ceea ce s-a intamplat la Praga avum 30 de ani si desi nu sunt de acord cu violentele de orice fel, ii inteleg pe cei ce acum cauta sa aiba ACELEASI drepturi ca noi ceilalti.
    Daca esti ingust la minte ca Senna nu o sa intelegi niciodata.
    3 14
  • @TheDot- nu stiu unde locuiesti dar ma indoiesc ca o faci i NY sau in US. Cu tot respectul, vorbesti in totala necunostinta de cauza. De acord cu tine referitor la primul paragraf, toate formele de rasism, xenofobie se nasc din prostie. Dar problema rasismului in US este mult mai complexa decat ceea ce ai scris tu acolo. Iar discutiile astea de care vorbesti tu erau valabile acum 50 de ani. In 2019 au fost impuscati de politisti albi 10 negri care nu aveau arma sau urmariti de politie. Din cele 10 cazuri doar 2 au fost din vina politistilor care au fost si condamnati. La o polpulatie de 320 de milioane numarul asta nu il gasesti nici dupa virgula. Aici ai multi negri de calitate dar ai si multe rebuturi sociale, ca si in populatia alba, dar problema lor este in primul rand viata in cartierele lor unde majoritatea traiesc fara un parinte, cresc in cultura lor comerciala de rahat ( au si o parte a culturii lor care este de o calitate indiscutabila), unde toti vor sa fie "gangsta" sa omoare politia sa se umple de bani din droguri si ilegalitati. Aici daca esti dintr-o patura sociala de jos poti trai ca un parazit toata viata din ceea ce iti da statul gratis. Problema este ca toti care s-au nascut in US (incluzand si o mare parte din generatia tanara alba) vor totul pe tava si nu mai au nici o ambitie. Asa ca aici numai cine nu vrea nu poate, indiferent de cularea pielii. Iar daca tu cauti scandal cu politia de cate ori te opreste atunci s-ar putea sa gasesti mai mult decat ai vrut. Iar G. Floyd a fost ucis , de acord cu orice sentinta primita de nenorocitul ala.
    5 1
  • Enache
    O miscare de marketing si atat. Insailarea asta nu reprezinta Mercedes. Hamilton ar fi bine sa taca naibii din gura si sa spuna merci ca s-a nascut in UK. Deja se ajunge la discriminare pozitiva. Iar in sport n-are ce cauta rasismul nici "culorile" lui.
    7 1
  • Neutru
    Nimeni de pe aici nu este rasist.Și rasismul nu este o formă de ură,e altceva,gândește singur și vei înțelege mai ușor.Activiști anti-rasism au mai fost și au fost iubiți de oamenii corecți.N-au spart și incendiat magazine comerciale, restaurante,n-au demolat statui nu și-au bătut joc de istoria și cultura țării în care sau născut,bună sau rea.Sam Cooke(Samuel cook)Nina Simone muzicieni geniali,Cassius Clay(Mohamed Ali)un artist al boxului,elegant campion mondial afro-american autentic,netatuat, fără lanțuri, cercei,glugi pe cap.Bărbat adevărat.Mișcarea BLM urăște,de aceea dărâmă, sparge, incendiază și neagă cultura.Sunt curios de ce fac astea și cum ar fi dacă ei ar conduce lumea.Probabil raiul pe pământ așa-i THE DOT?
    10 0
  • The Dot
    @Alpine77
    Traiesc fix in NY, nu ca asta ar fi tocmai important, ci doar ca sa iti raspund. Discutia despre care iti zic este fix de anul trecut. Nu am participat la ea, este doar discutia dintre nevasta-mea si o colega care locuieste in Bronx. Ia uita-te la datele vizavi de stop and frisk in NY in anii 2000, ia vezi ce zic!
    Problemele sociale in SUA nu sunt legate doar de negrii impuscati din vina sau nu a politiei. La fel de bine cred ca ar trebui sa stii ca daca te impusca aici politia, alb, negru sau roz la piele, asta nu inseamna ca politistii ajung la puscarie.
    Ai dreptate in ceea ce priveste faptul ca o parte dintre ei traiesc fara un parinte, din varii motive, un exemplu fiind colega nevesti-mii de mai sus. Dar spre deosebire de altii munceste.
    Partea cu generatia alba tanara e gargara de FoxNews si Breitbart si alte parti din media conservatoare. Uita-te care era valoarea dollarului cu o generatie mai inainte si cat costau imobiliarele atunci si fa o comparatie cu genratia millenialistilor si vezi daca poti sa pui semnul egalului intre ele.
    3 5
  • The Dot
    @Neutru

    Cand vorbesti de felul cum se imbraca unii imi aduci aminte fix de gandirea de pe vremea lui Ceausescu cand trebuia sa fim tunsi "ca de scoala". Ce te intereseaza pe tine unde isi pun aia cerceii? Asta conteaza la un om, ca are sau nu cercei? In asta rezida valoarea lui/ei?
    Marea majoritate a demonstratiilor BLM din America sunt pasnice. Unele nu sunt. Exista vreun alt grup de oameni care sunt perfecti? Nu. Cand a fost Revolutia in '89 in Romania, de ce nu a fost pasnica? Dar de ce nu mai avem statui cu Ceausescu sau alti amici de-ai lui? E istoria noastra, vrem sa o distrugem? In SUA sunt statui ale celor care au luptat pentru Confederatie impotriva SUA. Sunt statui ale altor care au fost stapani de sclavi. Dar de ce nu avem in Romania niste statui ale nobililor maghiari care au omorat atati romani? Dar de ce nu avem niste sultani pusi pe statui pe ici pe colo?
    E usor sa ai pareri atunci cand nu te vizeaza strict pe tine......
    3 7
  • @The Dot
    Uite unde era cetateanul model al acestei tari! Bai nerusinatule, cu ce drept imi jignesti capacitea mea intelectuala? Teoriile pe care tu le aperi se bat cap in cap. Promovati toleranta si respectul fata de ceilalti. Unde e respectul, unde e toleranta fata de parerea altuia? Vrei sa pari important, si evoluat fata de ceilalti. Eu, nu imi doresc sa mai intru in polemici. Da' organizatiile pe care tu le pupi in rect, promoveaza pedofilia, incestul, violenta, crima, jafurile etc. Toate astea duc la anarhie, si la pierderea valorilor morale si spirituale, cate mai sunt in lumea asta. Pe restul care nu sunt de acord, cica fac propaganda rusa. Cat de limitat sa fii, sa sustii asa ceva !? In cativa ani, familia o sa fie distrusa, tiganii (cei care se ocupa cu asta, nu generalizez) iti vor da in cap pe strada sub protectia legii, iti vei pune masca si in partea dorsala daca ti se cere. Si desigur, asta inseamna minunata civilizatie euro-atlantica, in care traim, nesimtitule. Numai Dumnezeu, sa ne mai scoata din sclavia asta. Ca voi, va omorati mama, daca asta e ordinul.
    11 4
  • @TheDot, atunci noi trebuie sa facem un experiment pentru ca si eu locuiesc in NY. Intr-o zi ne intalnim si impreuna o sa vizitam cateva zone ale orasului. Si ca sa fie interesant hai sa o facem mai pe seara. Mergem intai intr-un cartier unde majoritatea sunt greci: apoi unde sunt italieni, apoi unde sunt chinezi: apoi unde sunt everei. Sunt convins ca peste tot unde am mentionat o sa ne simtim bine. Si la sfarsit o sa mergem in Bronx sau de la 123rd St. in Manhattan in sus. O sa vedem daca o sa ne intoarcem. Daca traiesti in NY as vrea sa mergem sa numaram toate rebuturile pe care le gasesti la cersit, drogati sau la furat.Constientizez ca sunt si din ei oameni care au circumstante atenuante pentru situatia lor. Nu cred ca e vreo surpriza numarul celor din fiecare rasa. Cu toate ca sunt foarte multi chinezi si asiatici pe aici si de mult timp nu cred ca o sa gasesti. Pentru ca muncesc si isi vad de treaba. Daca tu ai fi politist in NY si in fiecare zi ai avea mari probleme cu o anumita rasa, ai putea sa nu fi mai precaut in jurul acelei rase? Cand folosesti metroul, care sunt cei care mereu sar inauntru fara sa plateasca? Sau care vor sa iti vanda cate ceva sau sa iti fure din buzunare? Nu sunt indieni, iti spun sigur. La un moment dat trtebuie sa fie inteles ca daca majoritatea se comporta intr-un anumit fel, si ceilalti au sanse mari sa fie etichetati. Sa te duci tu prin anumite cartiere pe la 10 dimineata si sa vezi grupuri de mai multi indivizi cu alcoolul in freza si drogati pe la fiecare colt de strada. Si sunt convins ca ei doar isi ineaca amarul pentru ca au cautat mult de lucru si nu au gasit. Astia sunt majoritatea care plang. Cei care merg la munca si isi vad de treaba, au fundul acoperit si nu merg in maiou la interviu de angajare au alta viata.
    Nu inteleg care este chestia cu Fox si Breitbart. Ca sa fiu clar nu am nici un fel de orientare politica deoarece toti sunt gunoaie, si de stanga si de dreapta. Iti spun de generatia tanara alba ca sunt obezi, puturosi si de o ignoranta crasa. Nu toti dar un numar ingrijorator. Am angajat in trecut specimene de astea si se miscau de parca aveau testicule in talpa si ii durea la fiecare pas. Aici doar emigrantii sau cei din familii bune mai lucreaza cum trebuie. Iar ca sa fim pe aceeasi pagina dupa tot ce am scris, am angajat in ultimii 5-6 ani majoritatea negri veniti din Ghana sau Nigeria si am ajutat alte cateva zeci sa isi gaseasca de munca. Dar nu sunt "gangsta", merg la biserica ( eu sunt ateu dar ii incurajez sa mearga daca lucrul asta ii ajuta sa mentinta ordine in viata lor) , nu au venit la interviuri cu pantalonii la genunchi si au respect pentru cei din jur. Asa ca la munca si mai putin la intins mana pentru generatiile astea.
    9 0
  • The Dot
    @Senna
    Asta e parerea mea despre tine. Am inteles ca avem voie sa spunem ce gandim? De ce sa imi pui pumnul in gura?
    Raspunsul tau de mai sus e doar o confirmare a ceea ce am zis mai sus.
    Esti redus.
    PS Poti sa stai linistit, ca dzeu te salveaza. :)
    4 8
  • @TheDot-Majoritatea protestelor au fost pasnice????!!! Nu cred ca aud ce spui. Gunoaiele astea au distrus tot si au furat tot ce se putea fura. Unde ai vazut tu proteste pasnice. Poate dupa primele saptamini cand totul sa mai calmat. Tot NYC a fost baricadat ca la razboi de pasnice ce au fost. Toate magazinele de lux au fost distruse si golite. Si nu numai...
    Iar statuile doborate pun pariu ca multi nici nu au habar ce au daramat. Dupa ceewa ce spui tu ar trebui ca tiganii din romania sa fie lasati sa darame statuile lui Stefan cel Mare sau Mihai Viteazul deoarece ei au luat multi robi (sclavi) tigani si tatari si i-a exploatat.
    9 0
  • @The Dot. O sa ma salveze, stai linistit. Auzi, si inca ceva: " Stiu ca sunt prost, da' cand ma uit un jur, parca prind curaj". Q
    7 4
  • Cea mai buna gluma, protestele au fost pasnice :).

    Afro americanii care sunt milionari in.SUA, cum au reusit ? De discriminati ce-au fost.
    9 4
  • The Dot
    @Alpine77

    In general ai perfecta dreptate in ceea ce spui. Strict legat de siguranta, acum ceva ani am fost la un festival pe Randall's Island si am mers pe jos noaptea. Desi era politie pe strazi, tot nu m-am simtit in siguranta.
    Problema pe care am ridicat-o eu este ca se generalizeaza si ca sunt oameni printre ei (multi, putini, nu stiu) care nu corespund descrierii tale si care sunt vazuti la fel, de politie, ca despre asta discutam. Acolo e problema.
    Si nu ca as vrea sa le gasesc o scuza, dar nu pun semnul egalului intre emigrantii veniti aici legal sau nu, dar din proprie vointa cu urmasii unor oameni care au fost adusi ca scalvi aici, tratati ca atare si care vad in omul alb, cam ce vedem noi romanii in unguri sau rusi. Copii nascuti in acele comunitati vor invata de la inceput ca albul e dusmanul lor. La asta adauga faptul ca in tara asta ca sa ai acces la o scoala buna trebuie sa stai intr-un cartier bun. Si poate exemplele pot continua. E ca in Romania cu tiganii care traiesc in comunitatile lor. Ce sanse au copii aia, care e normalul in lumea in care se nasc? Si inca o data, nu vreau sa le gasesc o scuza, dar din punctul meu de vedere sunt probleme si in alte parti nu numai in comunitatea lor.
    Iar strict legat de demonstratii, astea au fost cam in toate statele, si majoritatea nu au fost violente. Cum de altfel nu au fost violente nici manifestatiile din NY. Aia care dupa o amunita ora au iesit la ciordit nu au avut de a face cu demonstratiile. Si da, probabil ca majoritatea dintre ei erau negri.
    2 9
  • @dan_grc

    Muzica, sport....si cam atat, in mare parte. Desigur sunt si exceptii. Asta nu inseamna ca realitatile sunt altele.
    2 0
  • The Dot
    @Senna

    Daca stai intr-o comunitate plina cu alti Senna, te inteleg, e absolut normal.
    3 8
  • Neutru
    Băieți,calmați-vă că nu merită!Toți avem drepturi egale chiar dacă nu suntem egali.Dreptul meu se oprește atunci când încep să-i încalc dreptul altuia.Nu-i vina unuia că-i prost e ghinionul său și nici meritul altuia că-i deștept e norocul său.La fel și cu femeile frumoase și urâte.Important să compensăm cu altceva.Fericiți voi din afară dar noi ne facem griji unde vom vedea cursele.Eu nu cunosc nici-un afro-american nici măcar altoit în formula1 de aceea consideram atitudinea Mercedes de fațadă.Papuași din minele de nichel din Noua Caledonie sunt exploatați tot de aborigenii locali.Să dau un nume?Nu, îl cunoașteți toți.
    4 0
  • @TheDot-In opinia mea tu ai spus partial care este problema-Sunt crescuti de mic cu ideea ca albii sunt dusmanii. Si aici ma refer la multi, nu la toti. Eu cand vorbesc cu cineva ma uit la el/ea ca persoana nu ce culoare are oielea lui. Am simtit din conversatii ca multi nu fac asta iar eu sunt alb indiferent ca am venit din Romania si nu am avut nimic cu sclavagismul, nici eu nici stramosii mei. Eu am o foarte mare admiratie pentru toti cei care rewlaizeaza ceva in viata muncind din greu mai ales daca vin dintr-un mediu dificil. Dar daca vrei sa spun una dintre probleme fara sa fiu politicos o sa o spun-cei are nu reusesc sunt lenesi si ignoranti si se complac in noroiul in care traiesc. Si mai grav multi cauta un ban usor prin furturi sau droguri. Asta si la albi si la negri. Dar mai ales la negri. Nu am fost niciodata rasist dar trebuie sa arati problema pentru a o putea rezolva. Este mult mai comod sa fumezi marijuana si sa bei toata ziua pe banii statului decat sa mergi sa muncesti. Iar daca mamele celor nascuti acolo au vazut mediul bolnav care exista, de ce nu isi indruma copii sa faca altceva? Nu contest ca exista rasism impotriva lor dar la o scara mult-mult mai mica. Eu i-as intreba pe protestatarii aia de cate ori au fost sa isi gaseasca de munca in ultimul an. Iti garantez ca discutia ar fi foarte scurta sau inexistenta. Ei vor 17 trilioane de dolari de le bugetul americii repaeratii pentru perioada sclaviei. Eu nu sunt de acord. De ce sa plateasca toti cei care nu au avut nimic cu perioada respectiva pentru o gramada de lenesi. Pentru ca negrii de valoare care muncesc din greu si isi fac o viata mai buna nu cer asa ceva. Ar trebui ca politistii gasiti vinovati de rasism (dar dupa un proces corect) sa fie pedepsiti mai rau decat acum dar si comunitatiile lor trebuie sa inceapa sa isi faca curatenie intre ei.
    5 0
  • @The Dot
    Fac parte, cel putin pe acest forum, dintr-o comunitate de care apartii si tu. Cam despre asta era vorba. In rest, nu te iti plafona nivelul, la capacitatile mele. Fii noul Martin Luther King. N-am nimic cu negrii, da' ce se face in America acum, e grotesc, deplasat si ridicol. Sustine violentele si abuzurile in continuare, ca un cetatean european ce esti, care nu a trait in pesteri, a iesit in strada la 10 August si a urlat ca vrea spitale nu catedrale dupa Colectiv, ca atat a inteles el din lucrul respectiv. O seara frumoasa!
    12 0
  • N-am gasit niciun program TV de unde sa reiasa ca vedem cursa duminica.
    6 0
  • Stie cineva, cine transmite f1 anul asta? Pe wiki scrie ca digi transmite in 2020

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters#Eastern_Europe_(except_Russia)
    3 0
  • @agaco: Informatiile de pe Wikipedia si dintro stire publicata recent de ProSport se bazeaza pe situatia din sezonul 2019. Cel putin pana acum, nicio televiziune din Romania nu a anuntat oficial ca va transmite F1 in 2020.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru