Michelin a lansat a doua ediție a Ghidului Verde pentru România: cartea include recomandări de călătorie pentru cele mai bune destinații turistice

de Daniel Popescu
Sambata, 23.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michelin a lansat a doua ediție a Ghidului Verde pentru România, care include informații practice pentru planificarea călătoriilor în toate zonele atractive turistic din țara noastră.

La 8 ani de la lansarea primei ediții, Michelin a publicat cea de-a doua ediție a Ghidului Verde pentru România, care oferă o amplă radiografie a celor mai populare destinații de vacanță din țara noastră.

Ghidul oferă detalii interesante despre 7 regiuni importante ale țării și descrie în detaliu principalele tradiții populare, pe lângă o serie de aspecte despre istorie.

Cea mai importantă secțiune este dedicată organizării călătoriilor prin furnizarea de informații practice și utile de care trebuie să ții cont atunci când pleci la drum.

Comparativ cu prima ediție, cea de-a doua ediție oferă detalii despre câteva obiective noi, cum ar fi Valea Marei, Valea Maramureșului, Parcul Național Retezat, Castrul Porolisu, Ulpia Traiana, Salina Turda și Cascada Bigăr.

"România este o țară în plină dezvoltare din punct de vedere turistic, iar experții noștri au cutreierat din nou țara și au descoperit locuri noi, extraordinare care au primit două sau chiar trei stele, cea mai înaltă distincţie a Ghidului Verde Michelin.

În plus, au fost adăugate hărți noi pentru toți cei nostalgici, care vor să descopere țara pas cu pas", a declarat Stephane Roy-De-Lachaise, Director General Michelin România.

Ghidul Verde Michelin pentru România are 508 pagini și include 26 de hărţi, 92 de fotografii, peste 300 de recomandări pentru hoteluri și restaurante şi peste 500 de locuri de vizitat în România. Ghidul este disponibil la magazinul de comerț electronic eMAG și în prezent are un preț de 48 lei.

Ghidul Michelin este disponibil în 38 de țări și generează vânzări de peste un milion de exemplare anual. România este singura țară în care Ghidul Verde este lansat în limba locală, în contextul în care în majoritatea țărilor europene acesta este disponibil în limba franceză sau engleză.

Via Michelin România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru