Motive de sărbătoare la Mioveni: actuala generație Dacia Duster a atins pragul de 500.000 de unități produse

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 04.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Actuala generație Dacia Duster a ajuns la 500.000 de unități produse din 2017 și până astăzi. Duster este cel mai bine vândut SUV de pe piața din România.

A doua generație Dacia Duster a fost prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2017. La scurt timp de la debut, SUV-ul a intrat pe linia de producție de la Mioveni.

Acum, oficialii Dacia au anunțat că la uzina din Mioveni a fost produs exemplarul Duster cu numărul 500.000. Conform reprezentanților Dacia, acest examplar este vopsit în culoarea Rouge Fusion, este echipat cu motorul pe benzină de 1.3 litri de 150 de cai putere și va ajunge în Franța.

Zilnic, la uzina de la Mioveni sunt produse 1.400 de vehicule, dintre care 1.050 de unități sunt Duster.

"Succesul, în orice domeniu, se bazează pe oameni competenți, serioși și responsabili. Așa este și la Dacia. Duster este un model emblematic din gama Dacia produsă la Mioveni la care contribuie toate echipele Grupului Renault România, cărora le mulțumesc", a declarat Miguel Oliver-Boquera, director executiv al uzinei de la Mioveni.

Dacia Duster este cel mai bine vândut SUV pe piața din România și, totodată, al doilea cel mai apreciat model de pe piața autohtonă, după Dacia Logan.

Comentarii (3)

  • Probabil steagurile din poză reprezintă țările unde Duster e cel mai vândut (în limitele Europei): Franța, Germania, Italia, Spania, România, Polonia.
    6 0
  • Bine ca nu au pus si steagul muribundei UE.
    7 7
  • Bravo Duster. chiar merita sarbatorita performanta!!!

    E o masina robusta, de incredere, fara figuri, dar foarte fiabila si decenta la costuri. Se poate si configura cam cu de toate si din experienta mea cu ea, placuta la drum, atat extraurban cat si in oras. Sigura nemultumire e ca e cam masiva si trebuie ceva acomodare cu vizibilitatea, mai ales daca vreti sa iesiti cu ea in offraod, unde e o distractie totala.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru