Noua generație Mercedes-Benz Clasa G: teaser video cu viitorul model

de Cornel Șocariciu
Luni, 18.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitoarea generație Clasa G. Și de această dată, nemții au mizat pe imagini cu interiorul noului model.

La jumătatea săptămânii trecute, Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu interiorul noii generații Clasa G. Constructorul german continuă campania și lansează un scurt clip teaser dedicat noului Clasa G.

Și de această dată, Mercedes-Benz mizează tot pe imagini cu interiorul lui Clasa G. Conform declarațiilor oficiale, noua generație va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își va deschide porțile la jumătatea lunii ianuarie.

În versiunea de bază, noul Clasa G promite o planșă de bord redesenată, în timp ce pe lista de opționale, clienții vor putea bifa două ecrane de 12.3 inch.

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa G o să sufere o serie de transformări în ceea ce privește spațiul interior. Nemții spun că spațiul din zona umerilor a crescut cu 38 de mm pentru pasagerii din față, respectiv 27 de mm pentru cei din spate. În plus, spațiul pentru picioare a crescut cu 38 de mm (față) și 150 de mm (spate).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru