Hennessey a făcut din Ford Bronco un monstru off-road de 500 de cai putere

de Tiberiu Safta
Miercuri, 05.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hennessey a dezvăluit noul său model VelociRaptor 500 Bronco, un model modificat substanțial, bazat pe Ford Bronco Raptor. Noua mașină păstrează motorul V6 de 3.0 litri, dar care dezvoltă acum 506 cai putere. Pe lângă modificările aduse motorului, mașina primește roți mai mari și modificări estetice.

Compania americană de tuning Hennessey a dezvăluit un nou pachet de modificări pentru Ford Bronco Raptor. Acesta se numește VelociRaptor 500 Bronco și aduce un motor care dezvoltă mai multă putere față de modelul de serie, precum și o serie de modificări estetice și tehnice.

La nivel vizual, pachetul Hennessey îi aduce lui Bronco Raptor un aspect mai agresiv și mai robust, cu bare de protecție noi, o grafică nouă cu emebleme Raptor noi și chiar trepte laterale acționate electric. Pachetul vizual este completat de jante mai mari, de 18 inch, încălțate în anvelope speciale de teren de 37 de inch.

Inclusiv la interior avem câteva modificări, cum ar fi tetiere cu emblema Hennessey brodată, covoare speciale și o plăcuță care denotă exclusivitatea modelului modificat de Hennessey.

O asemenea plăcuță se regăsește și sub capotă, alături de un motor EcoBoost V6 de 3.0 litri bi-turbo, care dezvoltă 506 cai putere și 745 Nm. Față de un Ford Bronco Raptor de serie, motorul lui VelociRaptor 500 Bronco dezvoltă cu 20% mai multă putere, mulțumită unei remapări software, unui intercooler mai mare și a unei evacuări noi din oțel inoxidabil.

Inclusiv admisia a fost modificată.

Pachetul Hennessey costă 32.950 de dolari, iar mașina în sine pleacă de la 75.374 de dolari.

via Hennessey

Comentarii (1)

  • Pe la noi prin batatura europeana ai mai degraba sanse sa iei un seria 5 sau Clasa E de 200-250 cai la pretul dihaniei alea americane. Un Kodiaq RS echipat bine ajunge la 60k.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru