Noul Mercedes-AMG GT cu patru uși va avea și o variantă cu sistem plug-in hybrid: versiunea ar urma să debuteze în 2020

de Cornel Șocariciu
Luni, 12.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va avea și o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Dacă lucrurile decurg conform planurilor, debutul acesteia va avea loc în 2020.

Mercedes a lansat noul AMG GT 4-Door Coupe în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul constructorului german este unul dedicat familiștilor și are în vizor Porsche Panamera. În același timp, este și primul model Mercedes care inaugurează apariția unui element inedit în numele oficial: conține numărul de uși pe care îl are.

Aflat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Tobias Moers, șeful AMG, a venit cu o serie de informații interesante. Noul AMG GT 4-Door Coupe va avea și o variantă cu sistem hibrid de propulsie, iar zvonurile spun că nemții vor miza pe un sistem plug-in hybrid. În cazul în care toate lucrurile decurg conform planurilor inițiale, această versiune va fi lansată în 2020.

În prezent, Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe este disponibil în trei versiuni de motorizare. Cea mai accesibilă are un motor cu 6 cilindri de 3.0 litri care produce 435 de cai putere și 520 Nm. Totodată, nemții au integrat și un sistem micro-hibrid EQ Boost.

Versiunile AMG GT 63 și AMG GT 63 S folosesc un V8 biturbo de 4.0 litri care produce 585 CP, respectiv 639 CP.

Via | AutomobileMag

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru