Peugeot a publicat imagini noi cu 508 Sport Engineered: sportiva va avea sistem plug-in hybrid de 360 de cai putere

de Daniel Popescu, Foto: Peugeot
Marti, 10.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a publicat imagini noi cu sportiva 508 Sport Engineered din timpul unor teste desfășurate pe circutul Le Castellet din Franța. Modelul va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid de 360 de cai putere.

La sfârșitul lunii februarie, Peugeot a publicat pe rețeaua de socializare Twitter câteva imagini statice cu versiunea de pre-serie a conceptului 508 Sport Engineered, care va fi prezentată oficial în cursul acestui an.

Constructorul francez plusează acum cu o serie de fotografii dinamice realizate în timpul unor teste desfășurate recent pe circuitul Le Castellet din Franța.

Din păcate, noile imagini nu sunt însoțite de niciun fel de comunicat de presă, astfel că nu avem încă detalii despre prezentarea oficială a noului model. Pe de altă parte, oficialii Peugeot au confirmat o serie de detalii tehnice despre 508 Sport Engineered încă din luna decembrie a anului trecut.

Astfel, știm deja că 508 Sport Engineered va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid de 360 de cai putere. Conceptul cu același nume prezentat în urmă cu un an avea un motor pe benzină PureTech de 1.6 litri de 200 CP, un motor electric de 100 CP și un al doilea motor electric de 200 CP montat pe puntea spate.

Nu este clar ce baterie va integra versiunea de serie, însă conceptul era echipat cu un acumulator de 11.8 kWh care oferea o autonomie electrică de 50 de kilometri, conform standardului WLTP.

Livrările noii sportive franceze ar urma să înceapă în luna octombrie, în timp ce comenzile ar putea fi plasate chiar începând din luna martie.

508 Sport Engineered va fi primul model din noua gamă de performanță dezvoltată sub brandul Sport Engineered, care va avea sisteme de propulsie electrificate și care va înlocui actuala gamă GTi.

Via Peugeot

Comentarii (5)

  • filip v
    o rețetă prin care cresc doar caii,nu și vânzările.
    5 4
  • Mda, arata ca un 508 obisnuit cu exceptia vopselei. Puteau si ei sa incerce mai mult sa o diferentieze. In rest pare o masina demna de luat in seama.
    5 3
  • fan skoda
    de ce mi as lua acest 508 cand pot sa imi iau Superb, mult mai performant si spatios.
    4 19
  • fan skoda
    Este o masina frumoasa si ok. Este PHEV. Este sportiva. Sa vedem pretul si fiabilitatea.
    O sa ignor clona.
    7 2
  • parerologu
    Segmentul sedanurilor e virusat total de suvuri, cu exceptia psihozei nemtoaicelor zise premium care inca rezista partial.
    508 e o masina reusita, dar se vinde aproape doar in Franta si sports-bla-bla asta va avea aceeasi soarta (pina si dealerii britanici au strimbat din nas la denumire.)
    La noi e aproape invizibil, in ciuda preturilor de lista cu 25-30% mai mici ca in Vest. 3008-ul e insa hit, asta e, vorbim deja de boli mintale cumva.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru