Planurile Maserati pentru următorii ani: italienii lansează o sportivă nouă în 2020 și un frate mai mic pentru SUV-ul Levante în 2021

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Planurile Masrati includ lansarea unui model sport către finalul anului viitor. Conform surselor, acesta va avea la bază conceptul Alfieri expus în 2014. În 2021, italienii vor veni pe piață cu un SUV nou mai mic decât Levante.

Maserati a publicat o serie de informații cu privire la planurile companiei pentru următorii ani. Iar constructorul italian a trecut pe listă o mulțime de noutăți.

În 2020, Maserati pregătește o serie de îmbunătățiri pentru Levante, Ghibli și Quattroporte. Pe lista premierelor pregătite pentru anul viitor, Maserati a trecut și un model sport.

Conform unor surse apropiate companiei, modelul misterios va avea la bază conceptul Alfieri, prototip prezentat în 2014. Aceleași voci susțin că versiunea de serie a lui Alfieri va primi și o variantă cu sistem hibrid de propulsie.

Pentru 2021, italienii vor pregăti un frate mai mic pentru SUV-ul Levante. Planurile inițiale indicau lansarea SUV-ului în 2022, semn că italienii vor să extindă cât mai rapid gama din acest segment aflat în creștere. Tot în 2021, fanii producătorului italian vor face cunoștință cu versiunea cabrio a sportivul bazat pe Alfieri, iar spre finalul anului, Maserati ar urma să lanseze o nouă generație GranTurismo.

În 2022, Maserati va lansa noile GranCabrio și Quattroporte, urmând ca SUV-ul Levante să primească o generație nouă în 2023.

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • inexorabil
    De-abia aştept ca mărcile de superlux (RR, Bentley) şi cele supersport (Ferrari, Lamborghini, Aston Martin) să acceadă la nivelul “superior” de “evoluţie”, reprezentat de SUV-urile…mici, compacte, “crossovers”. Pe care, desigur, să şi le permită orice cetăţean global(izat) şi tratat în mod grijuliu, "popular", de către Guvernul Mondial, momentan aflat în chinurile naşterii.

    Doamne, ce-aş mai râde…Zi şi noapte, absolut psihotic. M-ar interna “autorităţili” la clubul glumeţilor. De fapt, mai bine de atât nu s-ar putea! M-aş distra la maximum, başca mâncat “moca”, pe banii fraierilor din lumea “normală”. Plus obişnuitele postări pe AM :D
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru