Planurile Peugeot pentru Dakar 2015, bulversate de contractul lui Peterhansel cu X-Raid

de Daniel Popescu
Vineri, 08.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stephane Peterhansel a semnat prelungirea contractul lui X-Raid pentru Raliul Dakar până în 2015, după ce iniţial a fost anunţat că posibil pilot al constructorului francez Peugeot.

Esential 2 ani este durata noului contract semnat de Peterhansel cu X-Raid
Peugeot a confirmat că analizează posibilitatea unei participări în Raliul Dakar începând din 2015, iar presa internaţională a speculat că francezii sunt interesaţi să alinieze la start două maşini pilotate de Sebastien Loeb şi Stephane Peterhansel.

Planurile constructorului cu sediul la Paris au fost însă bulversate după ce Peterhansel, câştigător de 11 ori al competiţiei, a anunţat prelungirea contractului cu echipa X-Raid pentru sezoanele 2014 şi 2015. Sven Quandt, şeful X-Raid, şi-a exprimat speranţa că noul acord va permite echipei să câştige în continuare celebra competiţie de anduranţă care are loc la începutul fiecărui an.

Urmareste Automarket
"Sunt convins că piloţii noştri vor profita la maxim de potenţialul maşinii.
Am stabilit deja planurile de viitor şi am prelungit contractul cu Peterhansel, aşa că va lua startul în Raliul Dakar 2014, dar şi în 2015, pentru X-Raid"
, a declarat el.

De asemenea, X-Raid a anunţat că Nani Roma şi Krzysztof Holowczyc vor face parte din echipă şi anul viitor, alături de Orlando Terranova. Deocamdată nu este clar cum vor fi afectate planurile celor de la Peugeot în privinţa liniei de piloţi pentru o eventuală participare la Dakar în 2015.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • asta nu e stire de formula 1!!!!!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru