Stephane Peterhansel

Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Motorsport

Carlos Sainz se impune în Raliul Dakar 2020. Românul Mani Gyenes câștigă categoria Malle Moto, dedicată riderilor fără asistență tehnică

Carlos Sainz a câștigat ediția din acest an a Raliului Dakar și își trece în cont a treia victorie în cea mai dură competiție de rally-raid din lume. Riderul român Mani Gyenes se impune în categoria Malle Moto. Și Mani ajunge la a treia victorie în Dakar după cele din 2011 și 2015 la clasa Maraton.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Motorsport

Prima zi de pauză în Raliul Dakar: Peugeot domină cea mai dură competiție de rally-raid din lume cu ajutorul lui Stephane "Mr. Dakar" Peterhansel

Raliul Dakar 2018 a poposit în La Paz, Bolivia, iar concurenții angrenați în cel mai dificil rally-raid din lume au parte de o zi de pauză. Stephane Peterhansel (Peugeot) are un avans de peste 25 de minute în clasamentul general și demonstrează încă o dată că merită să poarte numele de "Mr. Dakar".
Sambata, 06 Ianuarie 2018 | Motorsport

Start în Dakar 2018: Peugeot, Toyota și Mini se luptă la categoria Auto, iar România e reprezentată de Mani Gyenes la categoria Moto

Cea mai dificilă competiție de rally-raid din lume debutează sâmbătă, 6 ianuarie. Vor fi două săptămâni în care piloții vor ataca Anzii și dunele din America de Sud pe parcursul a 9000 de kilometri.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Motorsport

Raliul Dakar 2017, dominat de Peugeot: Peterhansel obține a 13-a victorie și termină în fața lui Loeb. Românul Mani Gyenes, locul 17 la clasa moto

Stephane Peterhansel a obținut a 13-a victorie în Raliul Dakar după ce i-a învins pe coechipierii săi de la Peugeot, Sebastien Loeb și Cyril Despres. Românul Mani Gyenes a ocupat locul 17 la clasa moto.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Motorsport

Galerie foto: Cele mai spectaculoase imagini din Raliul Dakar 2015

Raliul Dakar s-a desfăşurat şi în acest an în condiţii meteo dificile, prin dunele de nisip, ploile torenţiale şi noroiul Americii de Sud, uneori la altitudini de peste 3500 de metri, ceea ce a permis fotografilor să realizeze imagini spectaculoase cu protagoniştii competiţiei.
Sambata, 17 Ianuarie 2015 | Motorsport

Al-Attiyah a obţinut victoria în Raliul Dakar. Many Gyenes a câştigat la clasa Maraton a categoriei moto

Nasser al-Attiyah a triumfat din nou în Raliul Dakar, în timp ce românul Mani Gyenes a câştigat încă o dată la clasa Maraton a categoriei moto, rezervată celor care nu schimbă deloc motorul pe parcursul competiţiei.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 12: Terranova, cel mai rapid. Gyenes, la un pas de victorie la clasa Maraton

Orlando Terranova a câştigat penultima probă specială din Raliul Dakar, iar Nasser Al-Attiyah are un avans de 35 de minute înaintea etapei decisive. La rândul său, Mani Gyenes este aproape de victorie la clasa Maraton a categoriei moto.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 11: Al-Attiyah rămâne lider, Gyenes îşi consolidează prima poziţie la clasa Maraton

Nasser Al-Attiyah şi-a adjudecat o nouă victorie de etapă în Raliul Dakar şi păstrează avansul de 29 de minute în clasamentul general, în timp ce Mani Gyenes şi-a conslidat prima poziţie la clasa Maraton a categoriei moto.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 10: Al-Attiyah câştigă proba, Gyenes revine pe primul loc la clasa Maraton

Nasser Al-Attiyah şi-a consolidat prima poziţie în Raliul Dakar după ce a triumfat în a 10-a proba specială, în timp ce Mani Gyenes a revenit pe prima poziţie la clasa Maraton a categoriei moto.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 9: Roma câştigă proba, Al-Attiyah îşi consolidează poziţia de lider

Nani Roma (Mini) a obţinut prima victorie de etapă în Raliul Dakar, în timp ce Nasser Al-Attiyah (Mini) şi-a sporit avansul în fruntea clasamentului general la peste 23 de minute.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 8: Prima victorie de etapă pentru Toyota, Al-Attiyah rămâne lider

Toyota a obţinut duminică prima victorie de etapă în Raliul Dakar prin intermediul sauditului Yazeed Al-Rajhi, însă Nasser Al-Attiyah şi-a consolidat prima poziţie în clasamentul general.
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 7: Terranova câştigă proba, Renault Duster pierde teren

Orlando Terranova a câştigat a şaptea probă specială din Raliul Dakar, iar Nasser Al-Attiyah rămâne lider în clasamentul general. Singurul echipaj Renault Duster a suferit o defecţiune tehnică şi a coborât pe locul 25 la general.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 10 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 6: Al-Attiyah câştigă proba şi rămâne lider. Un Duster a abandonat

Nasser Al-Attiyah a câştigat a şasea probă specială din Raliul Dakar şi şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general, în timp ce Peugeot a întâmpinat noi probleme, iar unul dintre piloţii Renault Duster Team a abandonat.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 5: Vasilyev câştigă proba, Al-Attiyah rămâne lider, Sainz a abandonat

Rusul Vladimir Vasilyev (Mini) a câştigat a cincea probă specială din Raliul Dakar, însă Nasser Al-Attiyah (Mini) şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general. Carlos Sainz (Peugeot) a abandonat în urma unui accident.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 4: Al-Attiyah îşi consolidează prima poziţie, Toyota se grupează în spatele său

Nasser Al-Attiyah a câştigat a patra probă specială din Raliul Dakar şi şi-a consolidat prima poziţie, în timp ce Toyota ocupă următoarele trei locuri după problemele întâmpinate de Orlando Terranova (Mini) şi Carlos Sainz (Peugeot).
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 3: Terranova, cel mai rapid pentru Mini. Un motociclist polonez a murit

Orlando Terranova (Mini) a fost cel mai rapid în a treia probă specială a Raliului Dakar, însă coechipierul său Nasser Al-Attiyah rămâne liderul clasamentului general. Motociclistul polonez Michal Hernik a fost găsit mort pe traseul probei speciale.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 2: Al-Attiyah revine pe primul loc, probleme pentru Peugeot

Nasser Al-Attiyah a câştigat a doua probă specială din Raliul Dakar şi a revenit pe prima poziţie a clasamentului general, în timp ce Peugeot a întâmpinat probleme cu maşinile pilotate de Carlos Sainz şi Stephane Peterhansel.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 1: Mini este în frunte, Peugeot a început precaut

Nasser Al-Attiyah a câştigat prima probă specială din Raliul Dakar, însă i-a predat conducerea clasamentului coechipierului său de la Mini, Orlando Terranova, după ce a fost penalizat cu două minute. Peugeot ocupă doar locurile opt şi 10, în timp ce Nani Roma a pierdut peste şase ore.
Duminica, 04 Ianuarie 2015 | Motorsport

Avancronica Raliului Dakar 2015: Peugeot revine pentru a opri supremaţia Mini. Doi români şi trei Renault Duster, la start

Raliul Dakar 2015 va avea loc în perioada 4-17 ianuarie în America de Sud şi marchează revenirea Peugeot în cea mai dură competiţie de anduranţă din lume cu scopul de a întrerupe dominaţia Mini din ultimii trei ani. Doi români vor lua startul la clasa moto, în timp ce trei exemplare Renault Duster vor lupta la clasa auto.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Motorsport

Nani Roma a câştigat Raliul Dakar după controversa ordinelor de echipă cu Peterhansel

Nani Roma a obţinut prima victorie în Raliul Dakar la clasa auto după ce coechipierul său Stephane Peterhansel i-a cedat prima poziţie în ultima probă specială în urma unor ordine de echipă.

Tag-uri similare

Raliul Dakar, Dakar, Carlos Sainz, Stephane Peterhansel, Nasser Al-Attiyah, Dakar 2011
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru