Preţuri BMW Seria 3 GT în România: modelul premium pleacă de la 36.642 de euro

de Bogdan Mirică
Luni, 13.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW aduce şi în România noul Seria 3 GT, la numai două luni de la debutul mondial în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Preţul de pornire pentru modelul familist este de 36.642 de euro.

BMW a publicat preţurile noului Seria 3 GT în România. Modelul, expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva, a ajuns şi în ţara noastră şi are un preţ de pornire de 36.642 de euro cu TVA inclus. Eticheta este valabilă pentru versiunea 318d, echipată cu un motor diesel de 2.0 litri şi 143 de cai putere.

Pentru cei care se gândesc la o versiune pe benzină, trebuie să ştiţi că declinarea 320i reprezintă punctul de pornire. Preţul pentru această versiune este 37.882 de euro, de asemenea cu TVA inclus.

Pentru cei care îşi doresc maximum de putere pe o maşină destinată în principal familiştilor, BMW aduce în România şi vârful de gamă 335i GT, care vine echipat cu motorul de 3.0 litri benzină, cu şase cilindri în linie, capabil să livreze 306 cai putere şi să atingă 100 de km/h în doar 5.4 secunde, atunci când proprietarul alege cutia automată cu opt rapoarte. Preţul pentru acest moft pleacă de la 50.902 euro cu TVA.

Esential 36.642 de euro este preţul de pornire al noului BMW Seria 3 GT în România.
50.902 euro cu TVA trebuie să plătească clienţii care îşi doresc un BMW Seria 3 GT în cea mai puternică versiune: 335i.
Lista de echipamente standard a noului BMW Seria 3 GT include aer condiţionat automat pe două zone, volan îmbrăcat în piele cu comenzi, pornire motor fără cheie, geamuri electrice, sistem Start-Stop indiferent de versiunea de motorizare, radio BMW Professional cu conexiune AUX.
Faruri de ceaţă, stopuri cu iluminare LED, mod de rulare Eco Pro, indicator uzură plăcuţe de frână, indicator presiune, anvelope run-flat şi spoiler activ.

Lista de sisteme de siguranţă include senzor de impact, ABS, control dinamic al stabilităţii şi al tracţiunii (DSC şi DTC), airbaguri cortină faţă şi spate, airbaguri laterale faţă şi airbaguri frontale.

Lista completă de preţuri pentru noul BMW Seria 3 GT în România este aici.

via BMW

Comentarii (15)

  • antiqua
    gratis l-as primi cu cel mai mare entuzism si bucurie dar sa dau banii pe el.....in niciun caz.
    25 11
  • eulescu
    Nu am inteles niciodata la ce e bun 3GT si 5GT
    18 11
  • @antiqua
    Cand va aud...gratis auzi, de parca ai avea tu banii astia sa cumperi orice masina de peste 30 de mii.
    13 14
  • @Mafia
    Invata sa scrii correct. Se pare ca nu esti prea fiabil asiatic mic.
    15 5
  • beton :))
    acum e SI MAI urata.
    nu merita mai multe comentarii :)
    8 14
  • AndreiRN
    Garantia e de 3 ani?
    5 8
  • e cineva
    sunt curios..
    e cineva caruia/careia i se pare frumoasa masina asta ?

    mie mi se pare FOARTE URATA
    sunt doar eu?

    PS.
    nu se pun aia care zic ca daca e BMW atunci e misto by default.
    ca e urata ca DRACU'
    13 12
  • inexorabil
    Ar scrie el corect mult si bine, numai ca nu-i......Mafia! A fost doar un impostor care s-a amagit ca, daca insera dinadins o ortografie jalnica, il va compromite pe adevaratul @Mafia.
    On topic: nu-mi place acest interior deja standardizat al lui BMW, de la Seria 3 la Seria 7! 3-arul de pe vremuri parea mai atractiv, propunand senzatie sport palpabila la volan. Nu cred ca puristii marcii sunt multumiti de arhitectura "pacifista" a noilor modele. Unde a apus celebra grila "rechin" a 3-arului si 5-arului din anii '80 ??? Grandeur et décadence......
    8 6
  • Revine moda liftback-urilor!!!!!!!!!!
    7 1
  • apai frate ar trebui sa fi idiot sa dai 50k euro pe o masina urata...
    cu bani aia iti iei un 335xi sedan........o masina adevarata(nu o abominatie)mult mai frumoasa si mult mai capabila pe drum......
    nu ma intereseaza ca are portbagaj mai incapator nici de centimetri in plus pe bancheta din spate(de fapt punct-ul forte a acestui specimen de masini)
    sincer chiar daca nu iubesc 5GT pot spune ca e mai frumos decat acest 3GT...........macar 5GT e o masina mai speciala mai diferita decat modelu pe care e bazata........
    3GT e exact o combinatie de 3Touring si X3.........cea mai idioata combinatie....
    tare as vrea sa stiu la ce proiecte mai lucra bmw......as vrea sa vad cum ar arata o combinatie intre acest 3GT si un X3........
    5 7
  • Adrian
    Masina buna dar urata. La banii aia poti sa cumperi un X3 si e mai ok asa.
    7 6
  • Azazel
    Nu este vorba ca iti poti lua un 335xi, masina asta este altceva. Sau ma rog, se doreste sa fie altceva. Ceva diferit fata de o masina de clasa medie premium, asa cum este si Mercedes CLA. Asa cum Passat a ajuns o simpla masina de clasa medie de volum si alternativa ei ar fi Passat CC, asa este si cazul Seriei 3 GT fata de Seria 3... normala. Deci parerea mea este ca ai facut o comparatie buna si nu prea. Ideea e ca Seria 3 si Seria 3 GT se adreseaza unor clienti care isi doresc altceva de la o masina. 3 GT aduce in plus si o tusa de exclusivism, cam cum a fost si cazul Seriei 5 GT.
    Cat despre design, mult hulita Serie 5 GT in realitate arata (mult) mai bine decat in poze. Probabil ca la fel va fi si cu Seria 3 GT.
    9 5
  • Flaviu C
    dpmdv este diferite si ofera o anumita excluxivitate
    5 0
  • Pe cand 7GT ? :)
    4 4
  • imi plac BMW-urile dar zic ca vanta GT e mare tampenie ..... cand am vazut 5 GT am zis vai ca hidosenie si acuma apare si 3 GT ..... struzto gasca ........ astept un Z8 GT
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru