Prima imagine cu un model unicat BMW: o decapotabilă bazată pe Z4

de Tiberiu Safta
Luni, 15.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o primă imagine oficială cu un viitor model unicat. Noua mașină este o decapotabilă bazată pe actualul Z4, iar debutul său va avea loc în cadrul Concursului de Eleganță din Villa d’Este.

În acest sfârșit de săptămână va avea loc Concursul de Eleganță din Villa d’Este, un eveniment anual pentru a admira cele mai elegante creații din lumea automobilelor. Cu acest prilej, BMW urmează să prezinte un nou model unicat, care va fi o decapotabilă cu două locuri, bazată pe actualul Z4. Pentru asta, constructorul bavarez a publicat o primă imagine sugestivă cu noul său model.

Imaginea a fost distribuită pe pagina oficială de Instagram a lui Adrian van Hooydonk, șeful de design al mărcii. Așa cum era de așteptat, poza nu dezvăluie prea multe despre noua mașină. Cel mult, putem vedea puțin din partea laterală din față, acolo unde modelul se aseamănă cu Z4 ca design. Partea din spate este acoperită de un fundal semi-transparent, însă dacă privim cu atenție, putem observa un difuzor foarte mare.

Deocamdată, nu există mai multe informații despre viitorul model. Alături de noua decapotabilă unicată, BMW va mai lansa și o versiune de performanță M pentru limuzina sa electrică i7.

Modelul din urmă va fi noul etalon al mărcii bavareze. Ediția din acest an a Concursului de Eleganță din Villa d’Este va avea loc în perioada 19-21 mai.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru