Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID.4: SUV-ul electric va fi prezentat în luna septembrie

de Daniel Popescu
Vineri, 04.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele imagini cu interiorul SUV-ului electric ID.4, despre care constructorul afirmă că va oferi un spațiu generos. Prezentarea oficială va avea loc până la sfârșitul lunii septembrie.

Volkswagen continuă campania de promovare pentru primul său SUV electric din gamă, care va fi comercializat sub numele ID.4. De data aceasta, constructorul german a publicat mai multe imagini cu interiorul.

Fotografiile arată un instrumentar digital de bord și un sistem de infotainment cu ecran central în poziție orizontală.

Cu toate acestea, Volkswagen nu oferă pentru moment niciun detaliu suplimentar despre ecrane, ci se concentrează în special pe elementele de confort. Astfel, germanii menționează că șoferul și pasagerul din dreapta au o poziție înaltă la volan, în timp ce pasagerii de pe bancheta din spate vor avea un spațiu la fel de mare ca într-un SUV de segment mediu.

Opțional, ID.4 va fi disponibil cu plafon panoramic, iar lumina interioară este disponibilă în 30 de nuanțe de culoare.

De asemenea, Volkswagen ID.4 va beneficia de ID.Light, o bandă luminoasă de diverse culori amplasată sub parbriz care are rolul de a informa șoferul că motorul este pornit sau că ușile sunt blocate sau deblocate.

În plus, ID.Light vine în completarea sistemelor de asistență prin lumini intermitente prin care recomandă șoferului să schimbe banda.

Între timp, în cazul versiunii limitate de lansare ID.4 1st Max, scaunele față vor putea fi ajustate electric și vor avea suport lombar și funcție de masaj.

Husele pentru scaunele din față sunt realizate din materiale care conțin în proporție de 20% plastic din sticle reciclate, iar acest lucru va fi valabil și pentru ediția de lansare ID.4 1st.

Nu în ultimul rând, Volkswagen menționează că portbagajul lui ID.4 va avea o capacitate de 543 de litri.

Anterior, Volkswagen a publicat câteva imagini sub camuflaj și mai multe teasere cu noul model, însă singurele detalii tehnice cunoscute în prezent sunt autonomia maximă de 500 de kilometri și coeficientul aerodinamic de 0.28.

Prezentarea oficială a noului Volkswagen ID.4 va avea loc până la sfârșitul lunii septembrie, iar livrările vor începe până la sfârșitul acestui an.

Via Volkswagen

Comentarii (8)

  • netam-nissan
    e mai misto ca bordu de tesla, dar era si greu sa il faca mai nasol.
    14 3
  • cristim
    Urât bord.
    7 2
  • nu e identic cu ID3?
    2 2
  • Mammaaa ..ce tristete de bord ! Astia au inceput sa deraieze rau ,sunt de-a dreptul depresivi .Pai pana si Eniaqu' ala de mai deunazi arata lux pe langa asta. Recunosc, ma depaseste total ,nu inteleg cui se adreseaza aceste modele electrificate, majoritatea imi par atat de ..ciudate ( ca sa nu spun urate cu spume) si triste. Si in continuare taierea de costuri evidenta se traduce de fapt in preturi incredibil de mari . Acesta este interiorul (probabil intr-o varianta din cele mai echipate) mult trambitatului suv electric de la VW ? Ok..!
    7 1
  • De ce sa faci bordul lung de un metru(ca la vw beetle 2001),ce ascunzi acolo? Parca asta era tare la electrice,ca ai bateria integrata in sasiu iar motoarele super compacte iar id4 mai are si motorul pus pe puntea spate,deci,de ce atata bord mai ales in partea pasagerului?
    3 2
  • @Tatraurs: Deși promiteam să nu mai comentez la electrice, meriți o explicație.
    Profunzimea (nu lungimea) mare a bordurilor moderne e deci dictată de doi factori:
    - înclinarea accentuată a parbrizelor
    - distanța optimă de umflare a airbag-ului pentru pasager.

    Ar mai fi și factori secundari (de ex. dimensiunile torpedoului), dar crede-mă că primii doi sunt atent calculați.
    10 0
  • @kirotractor. Multumesc pentru explicatie,inteleg acum ca sunt din motive practice,cu toate astea, mie nu imi plac,le consider horror(am condus Beetle si de acolo cred ca am oroare de asa ceva),de parbrizele inclinate nu mai zic.
    3 2
  • andrei
    ei na, nu erai tu fan bmw, sau te confund?
    pai parbriz mai inclinat ca la seria 3 de zici ca iti pica in cap continuu rar mi-a fost dat sa vad. groaznic. si la g8 vad ca au luat-o pe ideea asta, e mai inclinat parbrizul. ma miram eu de unde tot imbunatatesc ei coeficientul aerodinamic.

    oricum, interiorul de id4 e 90% id3. adica naspa. dar daca vrei electric si pret accesibil induri. vrei calitate si pret mai mic, iei motor termic. oferte sunt garla.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru