Primele imagini cu Karma GT Pininfarina: GT-ul cu două uși a fost lansat în China

de Daniel Popescu
Marti, 16.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul Karma și casa de design Pininfarina au dezvăluit Karma GT Pininfarina la Salonul Auto de la Shanghai. Noul GT cu două uși împrumută o mare parte din designul sedanului Karma Revero.

Producătorul american Karma, deținut în prezent de compania chineză Wanxiang Group, a dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai un GT cu două uși dezvoltat în colaborare cu casa de design Pininfarina.

Noul model poartă numele sugestiv Karma GT Pininfarina și preia o mare parte din designul sedanului Karma Revero, însă Pininfarina și-a pus amprenta asupra unor elemente importante de caroserie.

Astfel, bara frontală de protecție are o estetică mai agresivă, în timp ce farurile LED au fost restilizate, la fel ca și partea posterioară. Producătorul a publicat doar două imagini cu interiorul, iar acestea evidențiază o planșă de bord similară cu cea întâlnită pe Revero, cu instrumentar de bord digital și un sistem de infotainment poziționat central.

Pentru moment, Karma nu a oferit detalii tehnice despre noul model, însă cel mai probabil GT-ul va prelua platforma tehnică a lui Revero, care miza pe două motoare electrice și un motor pe benzină cu rol de range extender. În total, sistemul genera 404 cai putere și un cuplu maxim de 1.330 Nm.

În ultima perioadă, Pininfarina a lucrat cu numeroși producători chinezi, mai ales că a deschis și un centru de design în această țară, însă la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a lansat și primul său model de serie.

Pe nume Battista, modelul este un hypercar electric de 1900 de cai care accelerează în mai puțin de două secunde de la 0 la 100 km/h.

Via Auto Express

Comentarii (1)

  • ...Pai de Fisker nu se zice nimic?Modelul asta pare a fi un coupe de la Fisker Karma.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru